Uratarinat

Fitnessmalli Janni Hussi: Kaikki tai ei mitään

18.11.2014 klo 10:25

Täysillä asioihin heittäytyvän fitnessmalli Janni Hussin työminää kuvastavat Oikotien Uratestin perusteella määrätietoisuus ja selkeät tavoitteet. Niiden ansiosta fitnessala on vienyt hänet mennessään.

Ammatti: Fitnessmalli ja yrittäjä

Ominaisuuksiin sopivat ammatit

  • Markkinointijohtaja
  • Myyntijohtaja
  • Hallinnollinen johtaja

Korostuvat piirteet

  • Kunnianhimoisuus
  • Korkea paineensietokyky
  • Sosiaalinen vuorovaikutustapa
  • Uutuudenhakuisuus

Ammattikunnasta eroavat piirteet

  • Korkea paineensietokyky
  • Harkitsevuus

Työskentelet fitnessmallina ja kunto-ohjaajana, esiinnyit television Tavallista elämää -sarjassa, ja pyörität fitnessmallikiertuetta. Mistä johtuu, että testin mukaan ominaisuutesi liittyvät parhaiten johtamiseen?

Tunnistan itseni tuloksista. Olen kunnianhimoinen ja hyvin tavoitteellinen, mikä näkyy niin treeneissäni, työssä kuin kotonakin. Fitnessmallikiertueen järjestäminen vaatii paineensiirtokykyä sillä vastaan itse lähes kaikesta. Kestän hyvin painetta ja koen että tuli perseen alla saan itsestäni irti eniten. Koska teen paljon erilaisia töitä, yrittäjänä minun on oltava määrätietoinen ja tiedettävä mahdollisuuteni.

Olet ilmeisesti hyvin sosiaalinen ja sinun on helppo tutustua ihmisiin. Innostut myös helposti uudesta.

Asun talvet USA:n Phoenixissa jääkiekkoa pelaavan mieheni kanssa. Sukuni tulee Karjalasta, joten olen melkoinen höpöttelijä, mutta aluksi koin silti tosi hämmentäväksi, kuinka amerikkalaiset tulevat juttelemaan lenkkipolullakin. Nyt olen ystävystynyt mieheni joukkuekavereiden vaimojen ja tyttöystävien kanssa ja valmennan heitä liikunta- ja ravintoasioissa.

Sosiaalisuudestasi huolimatta et ilmeisesti kuitenkaan luota ihmisiin kovin helposti?

Ihmisten kohtaaminen on minulle helppoa ja siten yllätyin, että testin mukaan olisin noin varautunut. En mielestäni suhtaudu ihmisiin epäilevästi, mutta voi olla että hoidan monet asiat mieluummin itse kun delegoin ne toisille.

Moni nuori tuskailee erilaisten urasuunnitelmien välimaastossa. Miten itse löysit suunnan urallesi?

Nuorena halusin poliisiksi ja tähtäsin amiksen turvallisuuslinjalle, mutta päädyin vanhempani toiveesta lukioon. Koska poliisien työtilanne oli sillä aikaa huonontunut, vaihdoin suunnitelmaa ja lähdin Vierunmäen urheiluopistoon opiskelemaan liikuntaneuvojaksi. Vuonna 2010 osallistuin ensimmäistä kertaa fitnessmallikisoihin, voitin ne, ja ala vei mennessään. Jos yhä etsisin suuntaani, uskon että saisin testin tuloksista ideoita ja vahvistusta ajatuksilleni.

Anna Väre

Käy testaamassa itsesi Uratestissä >>