Kuukauden katsotuin

Joulukuun katsotuin: Asiakaspalvelupäällikkö Clas Ohlsonille

7.1.2019 klo 15:30

Joulukuun katsotuin työpaikkailmoitus Oikotie Työpaikoilla oli Clas Ohlsonin asiakaspalvelupäällikön haku.

1. Miten päädyitte ilmoittamaan Oikotiellä? Millaista palautetta saitte ilmoituksesta?

Ilmoitamme tyypillisesti Oikotiellä päällikkötason avoimista paikoista. Emme ole saaneet ilmoituksesta vielä erityistä palautetta, mutta tehtävää on kommentoitu kiinnostavaksi.

2. Miksi arvelette ilmoituksenne/työtehtävänne kiinnostaneen hakijoita?

Toivomme, että Clas Ohlson koetaan mielenkiintoisena työantajana. Meillä on aika harvoin tehtäviä auki muualle kuin myymälään, ja nyt varmaan moni meistä kiinnostunut hakija halusi tarttua tilaisuuteen.

Asiakaspäällikön tehtävä on myös sellainen, että siihen voi hakea monilla erilaisilla taustoilla. Ehkä ajankohta oli myös sopiva, joulun pyhien aikaan monella on ollut aikaa miettiä tulevaa ja selailla työpaikkoja.

3. Mikä yllätti teidät tässä rekryprosessissa?

Kokeneiden hakijoiden määrä yllätti meidät positiivisesti. Meidät yllätti myös se, että saimme hakijoilta palautetta välittömästi sen jälkeen, kun olimme heihin yhteydessä haun päätyttyä.

4. Millaisia rekrytointitarpeita teillä on jatkossa?

Otamme alkuvuonna käyttöön uuden rekrytointijärjestelmän, joka antaa meille paljon mahdollisuuksia hakijaystävälliseen rekrytointiin ja työnantajakuvan rakentamiseen.

Pyrimme tuomaan paremmin itseämme esiin työnantajana verkossa ja sosiaalisessa mediassa. Myymälätehtäviin teemme lähes jatkuvaa rekrytointia joko sisäisesti tai ulkoisesti.

5. Mitä työnantajakuva merkitsee yrityksellenne ja miten se on teillä hoidettu?

Olemme varsin tunnettu kuluttajabrändinä ja se antaa meille hyvän pohjan työnantajakuvan rakentamiseen. Työnantajakuva on meille tärkeä, sillä kasvavana kaupan alan yrityksenä tarvitsemme jatkuvasti työntekijöitä.

Kiinnitämme huomiota siihen, miten kohtaamme hakijat, eli pyrimme tekemään rekrytointiprosessista mahdollisimman sujuvan ja viestimme hakijoiden kanssa mahdollisimman tiheään ja selkeästi. Tässä rekryprosessissa saimmekin hakijoilta kiitosta viestinnästä ja prosessin selkeydestä!

Olemme lisäksi tuoneet omilla urasivuillamme esiin sitä, millainen työpaikka Clas Ohlson on. Jatkossa pyrimme tuomaan tätä esiin myös muualla verkossa ja sosiaalisessa mediassa.

Kysymyksiin vastasi Clas Ohlsonin HR Manager Katariina Lajunen.

Lista kuukauden katsotuimmista ilmoituksista löytyy Oikotie Työpaikkojen Markkinatieto-sivulta.