Työhyvinvointi

Hyvä olo lähtee jaloista

25.1.2016 klo 13:00

Uniikki suomalaiskeksintö hoitaa kipua yhdistämällä vuosituhansien perinteet ja modernin itsehoidon.

Erilaiset kiputilat, kuten selkäongelmat, vatsavaivat ja päänsäryt ovat harmittavan tuttuja seuralaisia lähes jokaiselle. Stabilic-askelterapiapohjallinen auttaa moniin vaivoihin. Se painelee jalkapohjien refleksipisteitä, mikä antaa lievityksen moneen vaivaan. Pohjalliset ovat helppokäyttöiset, sillä ne lievittävät kipuja sekä kävellessä että jopa istuessa.

Jalkapohjien stimuloinnilla pitkät perinteet

Jalkapohjien stimuloinnilla on hyvin pitkät perinteet. Useiden maiden hoitoperinteisiin on kuulunut jalkapohjan refleksipisteiden stimulointi. Esimerkiksi vyöhyketerapia ja akupunktio ovat hoitomenetelmiä, joiden juuret juontavat yli 5 000 vuoden taakse.

Stabilic-askelterapiapohjalliset saivat alkunsa kehittäjänsä Tuomo Leskisen omista selkävaivoista. Perinteisiin hoitomenetelmiin perehtynyt Leskinen halusi kokeilla, kuinka jalkapohjia stimuloivat pohjalliset auttaisivat selän ongelmiin.

Lääkkeetöntä kivunhoitoa

Kaikilla kehonosilla on jalkapohjassa tarkat heijastealueet, joiden stimulointi rentouttaa ja lievittää kiputiloja. Pohjallisten avulla voi saada helpotusta esimerkiksi selkäongelmiin, migreeniin sekä muihin tuki- ja liikuntaelimistön kivun tunteisiin. Käyttö on hyvä aloittaa omaa kehoa tunnustellen ja eri painelukohtia kokeillen.

Stabilic-askelterapiapohjalliset toimivat niihin kiinnitettävien hoitorastereiden avulla. Rasterit sijoitetaan pohjallisiin jalkapohjien kipupistetaulukon ja heijastekartan avulla, jonka jälkeen ne painelevat jalkapohjia toivotuista paikoista. Rastereita voi siirtää pohjallisissa omien tuntemusten ja hoitotarpeen mukaan, ja rastereita voi käyttää samanaikaisesti useammassa eri kohdassa, jolloin ne hoitavat useampaa eri vaivaa kerralla.

Mitkä Stabilic-pohjalliset?

• Lääkkeetön ja turvallinen kivunlievitysmetodi
• Hyödyntää vuosituhansia tunnettuja refleksologiaan pohjautuvia hoitoperiaatteita
• Pohjallisten avulla voi saada apua moneen eri kiputilaan ja vaivaan
• Käytön voi aloittaa asteittain, sillä hoitorastereita tulee pakkauksen mukana kolmea eri kokoa
• Rastereita voi käyttää yhtä aikaa useammalla eri hoitoalueella ja siten hoitaa montaa eri vaivaa kerrallaan
• On helppo pitää siistinä, tuotteen voi pestä miedolla saippualiuoksella
• Saatavilla neljässä eri koossa: S (35-37), M (38-40), L (41-43) ja XL (44-46)
• Suomalainen keksintö, tuotteen valmistus Joensuussa

www.askelterapia.fi
www.hyvävointi.fi