Työhyvinvointi

Hemmottelua kiireiselle

10.12.2015 klo 13:12

Kiireinen arki ja työpaineet vievät mennessään, ja meille niin tärkeä rentoutuminen unohtuu. Jokainen tietää, että ei kannata tinkiä omasta hyvinvoinnistaan työn kustannuksella, mutta silti unohdamme itsemme. Rentouttava hemmotteluhetki laukaisee stressin ja kaikki sujuu jälleen paremmin.

Rentoutuminen on tärkeää työstä palautumisen kannalta. Aivomme ovat jatkuvan kuormituksen alla ja informaatiotulva syö voimavaroja. Myös runsas istuminen kerää helposti nesteitä vartaloon, jolloin olo on turvonnut ja tukala. Yksin liikuntakaan ei aina auta poistamaan turvonnutta, nuutunutta oloa, vaan tarvitaan tueksi tarvitaan järeämpiä keinoja.

Ranskalaisen kauneushoitolasarja YON-KAn nesteitä poistava vartalon rentoutushoito on omiaan stressaantuneelle ja työn uuvuttamalle. Aromaattinen PHYTO-DETOX -hoito poistaa turvotusta ja auttaa kehoa palautumaan esimerkiksi liikuntasuorituksen jälkeen. Lämmin, verenkiertoa vilkastuttava hoito sopii hyvin talven viimoista kärsivälle iholle ja aromaattiset öljyt vaikuttavat ihanan virkistävästi pimeänä kaamosaikana.

Hoidon aluksi jaloille asetetaan lämmin, aromaattinen kääre. Sitten vartalolle tehdään verenkiertoa aktivoiva ja kehoa energisoiva luffakinnasharjaus. Harjauksen jälkeen vartaloa hierotaan muotoilevalla YON-KA Creme 155 -vartalovoiteella sekä eteerisellä YON-KA Huile Corps 1 -öljyllä. Aktivoivat hierontatekniikat tehostavat vaikutusta. Hoito viimeistellään yrttisellä vartalokääreellä, joka antaa elinvoimaa, parantaa hapenottokykyä sekä rauhoittaa ja lievittää väsymystä ja turvotusta erityisesti jaloissa. Vaikutus kestää myös hoidon jälkeisinä päivinä ja nesteiden poistumisen vuoksi hoidon jälkeen kannattaa juoda runsaasti vettä.

Hoidon hinta 95 euroa, kesto 1 tunti.

Lisätietoja:

Sky Beauty Oy, puh. 050 358 0588.