Huoliteltu työtyyli syntyy muutamalla yksinkertaisella vinkillä.

1. Meikkaa töihin kevyesti. Ohut meikkivoide tai sävyttävä päivävoide tasoittaa ihon sävyn ja antaa kasvoille kuulakkaan pinnan. Useat meikki- ja sävyttävät voiteet sisältävät myös ihoa hoitavia ainesosia. Ethän silti unohda kosteusvoidetta meikin alta.

2. Raikas poskipuna herättää ihon pirteään hehkuun. Sipaise poskipunaa poskillesi ja ilmeesi piristyy hetkessä.

3. Kulmakarvat kehystävät kasvot. Muotoile ja värjää kulmakarvat tarvittaessa. Korosta kevyesti kulmakynällä. Huolitellut kulmakarvat tuovat ryhtiä olemukseesi.

4. Huulet kannattaa punata töihinkin. Suosi arkena itsellesi ominaisia sävyjä, joissa viihdyt. Toinen tykkää punahuulista, toiselle riittää nudekiilto. Myös huulipunissa ja -kiilloissa on nykyään hoitavia ainesosia, jotka tekevät hyvää huulten iholle.

5. Jos käytät silmälaseja, valitse pokat huolella. Oikein valitut silmälasit kehystävät kasvojasi ja tuovat persoonallisuutesi esiin. Silmälasien kanssa edes rajausta ei aina tarvita.

Vinkit antoi meikkitaiteilija Raili Hulkkonen

Kommentit

44

Marjuzka

Mielestäni huoliteltu ja pirteä olemus työkaverilla ,antaa muillekkin potkua :)
32

Raksatyttö

Voi herranen aika, onneksi meillä voi töihin mennä hyvällä omallatunnolla ilman yhtäkään edellämainituista vaiheista. Tuohonhan menee aikaa aivan sairaasti -vastaa mulla menomeininki -meikkiä ja by the way -sllloinkaan en kyllä suorita noita kaikkia vaiheita. Kellä on aikaa ja viitsimystä tehdä tuo kaikki ARKIAAMUNA? Enkä muute ole mikään ulkonäöllinen ympäristönpilaaja...
70

Anonyymi

Siihen menee aikaa aika tarkkaan 7 minuuttia itselläni. Teen nuo kaikki vaiheet.
46

Jaffa

Valju lopputulos useimmilla jos ei meikkaa silmiä yhtään, edes ripsalilla...
18

myynnin opiskelija

Ymmärsin tämän pikemminkin niin, että vinkit oli ensisijaisesti tarkoitettu vaikkapa myynti- ja asiakaspalvelutyössä toimiville henkilöille, jotka kohtaavat asiakkaita työssään. Tuskin meikkitaiteilija neuvol raksalle meikkaamaan. Järki käteen, ihmiset :)
21

Raksalla duunissa

Jokapäivä meikki töihin!
12

Jaa

Naisilla ei ole sen enempää velvollisuutta laittaa mitään meikkiä kuin miehillä. Siisti ulkomuoto kaikilla sukupuolilla ja se riittää.
13

Joulu

Itselläni huoliteltu ja hyvä olo ku vähäsen meinannut. Hyvin jaksaa/kerkie aamulla jos se on osa rutiineja.
6

Anonyymi

meikannut *
7

marple

Jos en ehi oikeen meikata aamulla, meikkaan illaksi eli kun tuun töistä. Pointti on se, et jos tykkää meikata, siihen käyttää aikaa, oli se muutama minuutti (kuten arkena minulla, ja silloin pikavinkit on tarpeenkin) tai enemmän. Kukin tyylillään.
10

Raksanainen

Joka aamu meikki duuniin
10

43 vuotta meikannut

En mene koskaan edes kauppaan ilman meikkivoidetta . Aamurutiineissa aikaa menee 10- 15 minuuttia ja siinä on jo silmämeikkikin.
14

Ehostettu63

Tottakai kerkee arkiaamunakin ehostamaan. Kasvojen puhdistus, kosteusvoide, meikkipuuteri, poskipuna. Silmiin ripsari ja rajaus. Kulmat. Aikaa menee noin 7min. Ai joku nainen ei tätä kerkee? Kaikki kerkee...ja ois suositeltavaakin! Toki jos on tummaripsinen ja kulmainen luonnostaan, riittää silloin meikkipuuteri ja huulipuna. Naisellisuus kunniaan.

Lisää uusi kommentti

To prevent automated spam submissions leave this field empty.