Kuukauden katsotuin

Helmikuun katsotuin: Päiväkodin apulainen Touhulaan

7.3.2019 klo 16:41

Helmikuun katsotuin työpaikkailmoitus Oikotie Työpaikoilla oli Touhula Varhaiskasvatus Oy:n päiväkodin apulaisen haku.

1. Miten päädyitte ilmoittamaan Oikotiellä? Millaista palautetta saitte ilmoituksesta?

Olemme mukana Vastuullinen Kesäduuni -kampanjassa ja viestintä Oikotien sivustolla kuuluu kampanjan sisältöön. Oikotie tavoittaa hyvin aktiivisia työnhakijoita, kuten kesätyönhakijoita.

2. Miksi arvelette ilmoituksenne/työtehtävänne kiinnostaneen hakijoita?

Pyrimme innostavaan ja selkeään viestintään rekrytointi-ilmoituksissamme. Uskomme, että nuoret työskentelevät mielellään lasten parissa: työ on merkityksellistä ja innostavaa.

3. Mikä yllätti teidät tässä rekryprosessissa?

Rekrytointiprosessimme on vielä kesken, mutta iloksemme olemme huomanneet, että Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelu on herättänyt paljon kiinnostusta. Ensisijaisesti pyydämme yhteydenotot suoraan päiväkodinjohtajalle, mutta olemme saaneet erittäin paljon yhteydenottoja suoraan avoimen hakemuksen muodossa.

4. Millaisia rekrytointitarpeita teillä on jatkossa?

Olemme yksi alan suurimpia työllistäjiä, joten rekrytoimme jatkuvasti varhaiskasvatuksen ammattilaisia, kuten varhaiskasvatuksen opettajia ja lastenhoitajia sekä uusiin että korvaaviin tehtäviin.

Rekrytoimme myös kiertäviä kasvattajia eli vakituisia sijaisia sekä päiväkotiapulaisia huolehtimaan päiväkodin arjen sujuvuudesta. Koska olemme kehittyvä ja kasvava toimija, meillä tulee jatkuvasti uusia ja mielenkiintoisia työtehtäviä myös tukipalveluihin.

5. Mitä työnantajakuva merkitsee yrityksellenne ja miten se on teillä hoidettu?

Sitoutunut ja hyvinvoiva henkilöstö on laadukkaan varhaiskasvatuksen perusta, joten on sanomattakin selvää, että työnantajakuva on meille erittäin tärkeää. Haluamme panostaa siihen, että henkilöstön on hyvä tulla Touhulaan joka päivä. Alamme työvoimapulan vuoksi kilpailu osaavista ja pätevistä varhaiskasvattajista on etenkin pääkaupunkiseudulla erittäin kova.

Kysymyksiin vastasi Touhulan HRD Asiantuntija Maiju Isokangas.

Lista kuukauden katsotuimmista ilmoituksista löytyy Oikotie Työpaikkojen Markkinatieto-sivulta.