Työuran alussa

Hämeenmaa palkkaa 800 kesätöihin

Kesätyönhaku käy kuumimmillaan. Hämeenlinna palkkaa 800 kesätyöntekijää. RekryTreffit-tapahtumiin kutsuttiin sähköisen hakemuksen lähettäneitä.

Kesätyöpaikan saaminen on nuorelle iso juttu ja mahdollisuus kerätä arvokasta kokemusta työelämästä. Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelu on monelle ensimmäinen askel työelämään.

Osuuskauppa Hämeenmaa työllistää kesällä 2017 toimipaikkoihinsa noin 800 nuorta. Hakemuksia on saatu jopa 3 200 kappaletta. Valintaurakkaa helpottaa ensimmäisen kerran käytettävä ’speed dating’ -pikahaastattelu.

RekryTreffit-tapahtumiin kutsuttiin Lahden, Hämeenlinnan ja Riihimäen alueen toimipaikkoihin sähköisen hakemuksen lähettäneet kesätyönhakijat. Jokaista nuorta haastatellaan muutama minuutti, mutta vaikka aika on lyhyt, siinä ehtii vakuuttaa työnantajan ja kerto itsestään. Nuori saa samalla myös palautteen haastattelusta.

Lahden rekrytointitapahtuma jatkuu torstaihin 30.3.17 asti. Haku Tutustu työelämään -harjoitteluun on käynnissä huhtikuun ajan. Muut haut Hämeenmaalle päättyivät helmikuussa.

Lähde: Etelä-Suomen Sanomat