Työllisyysnäkymät

Glamlin tarjoaa töitä estenomeille

3.5.2018 klo 8:02

Glamlin on verkossa toimiva kauneudenhoitopalvelu, joka tarjoaa personoidun ostokokemuksen yhdistämällä asiantuntijaosaamisen, keinoälyn ja laajan tuotevalikoiman kotiin kuljetettuna.

Mikä Glamlin on, Anna-Riitta Vuorenmaa?

– Glamlin on Boxie Oy:n palvelu. Boxie on suomalainen ecommerce startup joka haluaa mullistaa kauneudenhoitomarkkinat tekemällä tuotteiden valitsemisesta ja ostamisesta entistä helpompaa. Tarjoamme parasta mahdollista asiakaspalvelua keinoälyn tukemana. Haluamme auttaa ulkonäköhaasteiden ratkaisemisessa, oli kyse sitten ihonhoidosta, hiustenhoidosta tai meikistä, Anna-Riitta Vuorenmaa valottaa.

Anna-Riitta Vuorenmaa on työskennellyt aiemmin digitaalisen liiketoiminnan kehityksessä ja digitaalisessa markkinoinnissa. Hän työskenteli uransa alussa pitkään Sanoma Media Finlandilla, jossa hän veti peliliiketoimintaa ja markkinointia.

Uuden kehittäminen on hauskaa ja vauhdikasta, joten päädyin pari vuotta sitten omiin projekteihini. Yksi niistä oli nimenomaan verkkokauppa-palvelut. Glamlin työllistää markkinointipäällikön, kehityspäällikön sekä estenomeja. Estenomi on kauneudenhoitoalalla toimiva asiantuntija, joka on opiskellut raaka-ainekemiaa ja liiketoiminnan kehitystä.

Asiantuntijuus on kaiken a ja o

Glamlin panostaa osaamiseen ja asiantuntijuuteen. Kaikki yrityksen kauneuskonsultit ovat estenomeja.

– Ihastumme kielitaitoisiin ja iloisiin estenomeihin, joilla on tekemisen meininkiä ja jotka nauttivat seikkailuista. Tällaisille persoonille on kysyntää. Meille on kaikkein tärkeintä, että töissä on kivaa. Olemme mukana täydellä sydämellä ja odotamme sitä työkavereiltammekin. Meillä työskennellessä saa nauraa joka päivä, Anna-Riitta Vuorenmaa listaa.

Glamlin hakee uusia estenomeja. Hae töitä kertomalla itsestäsi sähköpostilla: anna@glamlin.fi

Kuvassa (nimet vasemmalta oikealle): Nora Suni, Ida Varonen, Henriikka El Hattab, Anna-Riitta Vuorenmaa, Henna Salonen, Mari Laitinen.