Kuukauden katsotuin

Elokuun katsotuin: Väkivaltatyöntekijä Miessakit ry:lle

2.9.2019 klo 17:42

Elokuun katsotuin työpaikkailmoitus oli Miessakit ry:n ilmoitus, jossa haettiin väkivaltatyöntekijää.

1. Miten päädyitte ilmoittamaan Oikotiellä? Millaista palautetta saitte ilmoituksesta?

Meillä on aikaisempia hyviä kokemuksia Oikotien käytöstä, joten julkaisimme ilmoituksemme tälläkin kertaa siellä. Oikotiellä on melko hyvä saavuttavuus ja sitä on helppo käyttää. Palautetta ilmoituksesta emme sinällään saaneet. Tosin ammattinimike ”väkivaltatyöntekijä” herätti ehkä lievää kummastusta.

2. Miksi arvelette ilmoituksenne/työtehtävänne kiinnostaneen hakijoita?

Uskoisin, että tuo ammattinimike herätti kiinnostuksen. Tai sitten ehkä ajateltiin, että järjestösektorille voisi hakeutua monenlaisin koulutus- ja työkokemustaustoin. Toki Miessakit saattaa olla myös kiinnostava työnantaja kiinnostavalla miesten hyvinvointia edistävällä työkentällä.

3. Mikä yllätti teidät tässä rekrytointiprosessissa?

Yllätyimme hakemusten vähäisestä määrästä loistavasta näkyvyydestä huolimatta! Ehkä työn vaativuus tuli riittävän hyvin esille ilmoitustekstissä.

4. Tulevaisuuden suunnitelmat > rekrytointitarpeet ja tavoitteet?

Tavoitteenamme on edelleen kohtuullisesti laajentua sekä tarjonnan että maantieteellisen kattavuuden suhteen. Jos rahoituspäätökset ovat suosiollisia, rekrytoimme toki lisää ammattitaitoista väkeä.

5. Mitä työnantajakuva merkitsee yrityksellenne ja miten se on teillä hoidettu?

Työnantajakuva on ilman muuta merkityksellinen asia. Pyrimme tietysti pitkälti toimimaan organisaationa samoin kuin asiakkaidemme kanssa – practice what you preach. Olkoon tästä yhtenä esimerkkinä vaikkapa perhe- ja elämäystävälliset käytännöt ja toimintatavat organisaatiossamme.

Kysymyksiin vastasi hallinto- ja viestintäpäällikkö Antti Alén, Miessakit ry:stä.

Lista kuukauden katsotuimmista ilmoituksista löytyy Oikotie Työpaikkojen Markkinatieto-sivulta.