Työuran alussa

Elisalla jopa 250 kesätyöpaikkaa

Elisa tytäryhtiöineen työllistää kesällä 2017 yhteensä 250 nuorta. Rekrytoinnissa kokeillaan myös pelillisiä elementtejä, jonka ansiosta hakijat saavat entistä kattavampaa palautetta hakuprosessin aikana.

Elisa palkkaa tänä kesänä sekä suoraan että vuokratyöyhtiöiden kautta noin 250 nuorta kesätöihin. Työpaikkoja on tarjolla eri puolilla Suomea. Myös tehtäväkirjo on laaja. Kesätyöpaikkoja on avoinna esimerkiksi myymälöissä, asiakaspalvelussa, it- ja ohjelmistoalalla sekä viestinnässä.

Elisa on aiempien vuosien tapaan mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Osa vastuuta on myös se, että Elisa haluaa antaa kesätyönhakijoille eväitä työelämään.

Osassa rekrytoinneista testataan pelillisten elementtien käyttöä, mikä mahdollistaa aiempaa kattavamman hakijakohtaisen palautteen saamisen.

Cosmic Cadet -peli rekrytointityökaluna

Osa hakijoista pääsee pelaamaan rekrytointityökaluna käytettävää Cosmic Cadet -peliä. Peli kerää tietoa muun muassa pelaajan käyttäytymismalleista ja ongelmanratkaisutavoista, ja näihin asioihin voidaan pureutua tarkemmin työhaastattelussa.

Hakija saa pelistä kootun palautteen automaattisesti myös itselleen. Pelillisyyttä on testattu jo aiemmin Elisan trainee-haussa. Vaikka yksin pelin avulla ei tehdä rekrytointipäätöksiä, se on mukana yhtenä tärkeänä työkaluna muiden joukossa.

Elisan kesätyö- ja harjoittelupaikat löytyvät osoitteesta elisa.fi/kesatyo

Telemarkkinoinnin tehtäviä on tarjolla useilla paikkakunnilla Elisan tytäryhtiö Enian kautta: http://enia.fi/rekrytointi/avoimet-tyopaikat/

Osaan Elisalle avautuvista paikoista haetaan kumppaniyritysten (Barona, Lead ja Student Work) kautta.

Elisan aikaisempien vuosien kesätyöntekijät ja harjoittelijat kertovat kokemuksistaan osoitteessa http://yksityisille.hub.elisa.fi/10-asiaa-kesatyo-opetti/

Lähde ja lisätietoja: Elisa Oyj