Työnhaku

#Duueri lanseerattiin

11.4.2017 klo 11:35

Duueri.fi -verkkopalvelu avattiin 11.4.2017. Se toimii uuden työn tekijöiden ja työnantajien yhdistävänä tekijänä.

Jos jokainen suomalainen yritys ja joka kuudes kotitalous tarjoaisi työtä viikon enemmän vuodessa, se tarkoittaisi vuositasolla noin 500 000 000 euron arvoista panostusta työllisyyteen ja Suomen kansantalouteen. Summa, puoli miljardia euroa kattaisi lähes kokonaisuudessaan Suomen kaikkien pätevöityneiden peruskoulun luokanopettajien vuoden palkat.

Duueri.fi -verkkopalvelu yhdistää työntekijät ja työnantajat. #Duuerit ovat uuden työn sankareita: nyt jokainen voi olla oman elämänsä esimies ja päättää itse, milloin tekee töitä. Itse #Duueri päättää myös sen, missä tekee töitä – ja säätelee työmäärää elämäntilanteensa mukaan.

Joustavuus avainasemassa

Koska yhteiskunta tarvitsee lainsäädännöltään oikeanlaisen ja eettisen tavan tehdä joustavaa ja monimuotoista työtä, tarvitaan myös yhteistyökumppaneita. #Duueri-yhteistyössä ovat mukana Etera, Fennia, Lenovo, Oikotie Työpaikat, SuoraTyö.fi ja T-Media.

Kun työn joustavuuteen panostetaan, harmaa talous ei saa sijaa työmarkkinoilla. Kaikki #Duuerien tekemät työtunnit tuovat rahaa yhteiseen valtion ja kuntien kassaan.

Uuden työn tarve kasvaa kokoajan ja Suomessa on paljon tekemätöntä työtä. #Duuerit ovat uuden työn sankareita, jotka auttavat Suomen uuden työn kärkimaaksi.

Katso Oikotien keikkatyöt tästä

www.duueri.fi