Työnhaku

Dataduunia tarjolla

18.9.2017 klo 10:09

Sanoma tarjoaa nyt Suomen merkityksellisintä dataduunia.

Data on yksi tärkeimpiä työvälineitä, kun kehitetään jatkuvasti parempaa mediaa. Sen tulee olla vielä paremmin osuvaa, palvelevaa ja tavoittavaa, joka päivä. Median tärkeys, vaikuttavuus ja viihdyttävyys ovat kävijä- ja lukijakokemuksessa avainasemassa.

– Kun vastaamme Suomen suurimpien sivustoiden analytiikasta ja datan keräyksestä, on järjestelmien toimittava virheettömästi. Kuukausitasolla puhutaan sadoista miljoonista sivulatauksista verkkosivuillamme ja tämän datan kerääminen ja hyödyntäminen vaatii tarkkaa suunnittelua ja seurantaa, Head Of Optimization Ari Joutsi Sanomalta sanoo.

Analyytikot ja dataosaajat ovat avainasemassa, kun suunnitellaan ja toteutetaan Sanoman palveluita ja niiden tulevaisuutta. Tämän vuoksi jokaiseen positioon tarvitaan huippuosaajia, jotta koko prosessi onnistuu sujuvasti.

Sanoma hakee kunnon datavahvistusta huipputiimiinsä

– Haemme kovia dataosaajia Suomen merkityksellisimpään dataduuniin. Tarjolla on jokaisen suomalaisen elämään kuuluvat tuotteet, hyvä tiimihenki ja aito mahdollisuus vaikuttaa päätöksiin. Meillä on todella mielenkiintoinen ja antoisa rooli, kun voimme oikeasti tehdä päätöksiä riittävän datan pohjalta. Median murros ja nopeasti kehittyvät palvelut tekevät näin analyytikon näkökulmasta Sanomalla työskentelyn älyttömän mielenkiintoiseksi, Ari Joutsi sanoo.

Sanoman datatyöpaikat ja työntekijöiden haastattelut löytyvät kokonaisuudessaan Dataduuni.fi -sivustolta.