Työuran alussa

Biotalous on tulevaisuuden ala – HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu Oy

Mainos

Katja Pouta, Biotalous, tieto- ja viestintätekniikka, HAMK

”Kun huomasin, että biotalouden koulutusohjelma käynnistyy Forssassa, halusin haastaa itseni oppimaan jotain aivan uutta. On ollut mahtavaa perehtyä erityisesti tieto- ja viestintätekniikkaan. Viimeisimmässä moduulissa opiskelimme data-analytiikkaa; matemaattisia menetelmiä, datan keräämistä ja tulkintaa sekä tulosten raportoimista eteenpäin.

Kampuksella ilmapiiri on kotoisa.

Forssan Kehräämö on kampusympäristönä ihanan idyllinen. Ilmapiiri on kotoisa ja opiskelijat ja henkilökunta tuntevat toisensa. Opiskelijat huomioidaan yksilöinä ja heidän vahvuuksiaan tuetaan. Opiskelu on hyvin itsenäistä ja projektitöitä tehdään paljon.

Koulutusohjelmamme yhdistää kaksi ajankohtaista alaa: biotalouden ja tieto- ja viestintätekniikan. Opinnot avaavat todella monipuolisia mahdollisuuksia työelämässä. Biotalouden insinöörit ovat kiertotalousajattelun ammattilaisia, jotka ratkaisevat alan teknisiä kehittämiskohteita.”

HAMK – Hämeen ammattikorkeakoulu

HAMKissa opiskelet käytännönläheisen amk-tutkinnon joko suomeksi tai englanniksi. Modernit oppimismenetelmät ja nykyaikaiset ympäristöt auttavat sinua viihtymään ja menestymään opinnoissasi. HAMKin opiskelijana voit suunnitella opintojasi joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan – Jokaiselle löytyy sopiva tyyli opiskella! Biotalousinsinöörin koulutus on sisällöltään insinöörikoulutusta, mutta lähtökohdiltaan uusi. Koulutuksessa tekniikan ja luonnonvara-alan osaaminen yhdistetään palvelemaan biotalouden ja kiertotalouden maailmaa.

Tutustu koulutusohjelman sisältöön!

Artikkeli on julkaistu alkuperäisesti Kun koulu loppuu -sivustolla.