Kenjie on 32-vuotias helsinkiläinen graafikko, joka innostui sarjakuvapiirtämisestä jo 2-vuotiaana. Hän piirtää Arjen Sankarit -nimistä  työelämäsarjakuvaa, joka julkaistaan Oikotie Työpaikat -sivustolla aina keskiviikkoisin.

Kommentit

4

Erasmus Nuijamaalainen

Pidän siitä, miten taiteilija kuvaa tässä naisvartaloa. Kävelyliikkeen dynaamisuus tulee kivasti esille. Jalkaterät on kuvattu suhteessa pienempinä, kuin oikeasti, mikä on söpöä. Päät sen sijaan ovat suhteettoman suuria. Tytöt ovat kuvassa luonnollisia, mutta ah, niin seksikkäitä. Taiteilija lienee lukenut Tinttinsä, koska aaltojen muoto ja värimaailma muistuttaa Hergestä. Harmi, etten koskaan opiskellut piirtämistä. Tai sarjakuvien arvostelua.
4

Xd

Noniin nyt muualle runkkaamaan siitä.
5

Kontupasi

Toi on hyvä, tunnistan itseni.
5

Joko taas

Kuinka yllättävää, että miespuoliset hahmot voivat toki olla kaljuja tai keskivartalolihavia, mutta nainen on esineellistetty tiimalasivartaloiseksi, hoikkakätiseksi ja tuuheahiuksiseksi. 0/5, malegazekuraa. Loppui seuraaminen.
4

melua tyhjästä

Toisella mimmillä on kyllä paksut reidet, vaikka lantio nyt saattaa olla pikkaisen tiimalasimainen. Mikä keskivartalolihava mies, missä? Älä nyt viitti, oikeasti.
4

Sole

Ihan perusvartaloilta näyttävät. Jos tuosta kuvasta löytää keskivartalolihavuutta, niin täytyy olla rankka häiriö päässä.
6

Empatja

Mitä paksummat pilarit sitä ahtaampi temppeli.
5

feminazi

Huutonaurut tästä ! Kiitos. :'D
5

Hifistereotyyppi

Tuolle kuskille on piirretty tuuhea parta ja mulle ei kasva yhtä hienoa. Miksi pitää sarjakuvia katsoessaan tuntea itsensä vähemmän mieheksi? Vaadin että sarjakuvissa saa tästä eteenpäin esiintyä pelkästään sukupuolineutraaleja pääjalkaisia.
4

tops

Vastaveto tiimalasi puhdenvuorolle😉?
4

joojoo

Ja rantatuolitkin on esineellistetty...
4

...

Ketään ei varmaan kiinnosta vaikka lopetat seuraamisen. Voisit vaikka samalla poistua kokonaan internetistä...
4

Turhaa valitusta

Normaalin naisen vyötärön kuuluukin olla lantiota kapeampi :)
4

Paksureisinen mies

Mitä vikaa kaljussa on?
5

hevosmies

olisihan voinut olla vaikkapa oikeakätinen seminologi.
6

tops

😂
4

Rekkis

Joo pitää täysin paikkansa 😂😂

Lisää uusi kommentti

To prevent automated spam submissions leave this field empty.