Kenjie on 31-vuotias helsinkiläinen graafikko, joka innostui jo 2-vuotiaana sarjakuvapiirtämisestä. Hän piirtää Arjen Sankarit -nimistä työelämäsarjakuvaa, joka julkaistaan Oikotie Työpaikat -sivustolla aina keskiviikkoisin.

Kommentit

26

Mediakuluttajan julma ruoska

No tämä oli vähän kuivahko, mutta yleisesti ottaen tämä sarjakuva on ollut paljon parempi kuin se edeltävä, harmaakarhun suolesta revitty aivopierumössö.
18

En oo asiantuntija

Se aiempi sarjakuva oli jotain aivan järkyttävää. En ole aiemmin tuntenut myötähäpeää sarjakuvapiirtäjää kohtaan, mutta sen se sai aikaan. Milläköhän perustein oli valittu.
18

En oo miekään asiantuntija

To "En oo asiantuntija" Halpuus tai ilmaisuus?
9

Alpo T. Punki

Liekö nykyisen työelämän kulminoituma: Ei me sulle mitään palkkaa makseta tästä sarjakuvasta mut hei saat työkokemusta ja julkisuutta tästä!
20

J vmhvmhv

Hvmhvkjvkug roiloi
31

Losrandir

Tätä sarjakuvaa pitää sittenkin lukea vähän rivien välistä. Tuo mies ei selvästi kestä enää työelämän nöyryytyksiä ja perhe-elämän sisällöttömyyttä. Oravanpyörässä, kaikkea leikataan, ei tulevaisuudennäkymiä, kaikki on vaakalaudalla joka kallistuu vain alaspäin. "Nukuttaa" eli tappaa itsensä(todella yleinen eufemismi) tuonne lapsensa huoneeseen. Ei sentään vienyt perhettään mukanaan. Ei jaksanut enää sitäkään tehdä. Lapsi ei ymmärrä totuutta, mutta kohta äidille paljastuu karmaiseva totuus. Syanidit on syöty. Ja mistä sitten leipä pöytään? Sitä en tohdi maalailla, mutta epätoivoiset ihmiset tekevät epätoivoisia tekoja, miettikää itse mihin äiti joutuu turvautumaan elonjäämistaistelussa ja kuinka paljon hän sitten tarvitsee päihteitä turruttaakseen todellisuutensa ja miten käy lapselle. Ja millainen hän on aikuisena, ja millaisia lapsia hän tekee. Kiitos kapitalismi!
16

Albrand

Ennen kaikkea kiitos oikeistohallitus! Te rakennatte jokaisella toimellanne ja myös tekemättä jättämisellänne kuoleman kierteen, pimeyden spiraalin, joka kestää sukupolvia!
10

Haudankaivaja

Toi sun kommentti oli niin helmi että taidan piirtää stripin aiheesta. :)
16

öööö

Trollaatko vai muuten vain ihan v**un sekasin? hahahah
17

Jonesy

On myös mahdollista, että tuli kotiin kiihottuneena konttorin uudesta sihteeristä ja "nukuttaa poika" tarkoittaakin masturbointia.
7

löpö

tervetuloa elämään!
20

Hauska juttu

Minä ainakin repesin nauruun oitis. Näen tässä pitkästä työpäivästä kotiin palaavan miehen, joka itse nukahti lapsen sijasta. Hauska loppu tässä sarjakuvassa.
15

Anonyymi

Eli siis työelämä miehen näkökulmasta? Vai kommenti sen puolesta että kotiäitiys on myös työtä? ;)
15

imv

Eikös tämä ole miesvihaa?
17

petridemus@hotmail.com

oha se iha kiva homma että tommosta osaa ite pientä koodia osaan vain :D if (key_attack = 1) { var o; o = instance_create(x,y,obj_giant_bat); o.image_xscale = c; if (image_xscale = 1) o.image_angle = -45; if (image_xscale = -1) o.image_angle =45; }
14

:|

Voi herran pieksut tää on ankea.
13

:8

Nainen laittaa työpäivän jälkeen pyykit, ruuat ja lapsen nukkumavalmiiksi. Mies tulee sitten kotiin, ja joutuu peräti viemään lapsen sänkyyn.
10

Heh

Tai sitten nainen on ollut koko päivän kotona lapsen kanssa. Ja kun miehen työpäivä tulee päätökseen alkaa nainen tekemään kotitöitä, jotta saa itsensä näyttämään ahkeralta. Kotirouvan kiireet ovat niin klassikko...
6

Kotirouva

Itseasiassa kiireet on todellisia jos oikeasti huolehtii kodista ja lapsista... ite teen 2x päivässä lämpimän ruoan et miehen (töissä lähellä, tulee ruokkikseks kotiin) ja lasten mahd. Harvoin tarvis syödä mikrolämmintä, siivoan, pyykkään,leikin ja askartelen, ulkoilen, leivon lasten kanssa... kun se lapsen perustarpeiden tyydyttäminen on muutakin kuin kuiva vaippa ja sapuskaa naaman eteen, ed. Mainitut on välttämätön minimi. Esikoisesta kun palasin työelämään, ni sillon vast mies tajus kuin paljon tein koton ollessani 😉
12

joojoo

Hankkikaa elämä
6

Anssi

Hyvä piirtäjä tarvitsisin avukseen hyvän käsikirjoittajan.
7

Yrittäjä

Harvinaisen kehno on tämä tarina. Niin ilmiselvä. Seuraan näitä kyllä ja yleensä ovat oivaltavampia. Miten tästäkin saatiin naisten ja miesten välinen kamppailu?
5

Mäsä

Ihme negaa kommenteissa. Tämähän on hauska, tapahtunut meilläkin tosielämässä.

Lisää uusi kommentti

To prevent automated spam submissions leave this field empty.