Kenjie on 32-vuotias helsinkiläinen graafikko, joka innostui sarjakuvapiirtämisestä jo 2-vuotiaana. Hän piirtää Arjen Sankarit nimistä työelämäsarjakuvaa, joka julkaistaan Oikotie Työpaikat -sivustolla aina keskiviikkoisin.

Kommentit

20

Feministi

Ah, tätä symboliikkaa! Varsinkin kun juuri on esillä "naisen euro on ~60-80 senttiä" keskustelut. Olisiko ratkaisua ongelmaan paljon paremmin voinutkaan tiivistää. peace out.
14

jere

tää on se sama ku facebook-kirpparilla jengi yrittää myydä tavaraa ylihintaan sillä perusteella että sillä on tunnearvoa. Sitten ovat ihmeissään ku ostajat eivät arvosta sitä tunnearvoa.
15

Pallopäävalas

Joo sama tuli mieleen. Erityisenä helmenä muistan jonkun kauppaamat villasukat. Niillä oli korkea hinta sillä perusteella, että tekijä oli vaste aloitteleva neuloja, ja siksi sukkien tekemiseen oli kulunut tolkuttoman kauan aikaa.
15

Tykimies

Totta. Ja tuo on yksi suuri syy että osaaville työntekijöille ei makseta paremmin. Liittojen mukaan sama palkka kuuluu kaikille, riippumatta siitä, saako ei mitään, vähän vai paljon aikaan.
12

TESsinkin yli saa maksaa

Väärin. Liitto määrittelee työehtosopimuksissa vähimmäisehdot, jotka palkan tulee täyttää. Totta kai he(kin) toivovat, että kovemmille tekijöille maksettaisiin tämän lisäksi ekstraa. Eikä mikään työnantajia estä tätä toteuttamastakaan.
13

Totuus

Estääpä... Ahneus.
4

niimpä

Ai ammattiliittojen ahneus?
4

tek

Sarjakuvan kaveri on selvästikin diplomi-insinööri, joka on lukenut TEK:n vastavalmistuneen alkupalkkasuosituksen, joka on niin tähtitieteellinen, että siihen ei usein edes 20 vuotta työelämässä ollut yllä. Sinällään kaverin perustelu kuvassa on oikein hyvä. Miksi usein maksetaan ylimääräistä vain vastuun lisääntymisestä?

Lisää uusi kommentti

To prevent automated spam submissions leave this field empty.