Kenjie on 33-vuotias helsinkiläinen graafikko, joka innostui sarjakuvapiirtämisestä jo 2-vuotiaana. Hän piirtää Arjen Sankarit -nimistä  työelämäsarjakuvaa, joka julkaistaan Oikotie Työpaikat -sivustolla aina keskiviikkoisin.

 

Kommentit

39

Kapteeni

Sen sijaan, että vingutte täällä toisen tekemästä piirroksesta, voisitte mennä vaikka töihin. Voihan sitä jokainen vaikka koittaa uraa sarjakuvien tekiänä jos kerran tämä on huono piirros.
26

MasaE

Olen yhä enemmän hämmästynyt siitä, millainen tarve ihmisillä on purkaa kiukkuaan ja pahaa oloaan näillä kommenttipalstoilla. Jotta tämäkin ei kuuluisi ihan samaan kategoriaan, vaikka toki ei sarjakuvaa vaan kommentoijia kohtaan, niin mainittakoon että usein kyllä tulee vastaan tilanteita, joissa tekisi mieli vastata täysin irti todellisuudesta olevalle palveluntarjoajalle jotakin näppärää. Aina voi ajatella, että ei se ole tyhmä, joka pyytää, vaan se joka maksaa. Esimerkiksi lentokoneessa kyseessä ei ole todellinen markkinatilanne, vaan monopoli. V*uiluun on ihan kohtuullista vastata v*uillen.
32

minävaan

Aika hauska! :) näin se yleensä.. se kukkaro on aina jossain todella hankalassa paikassa. Oli asiakas sitten kassalla missä vain x) ...ja sitä aletaan etsiä yleensä vasta maksu vaiheessa vaikka ollaan odotettu maksamista kauan jonossa. :D
24

Väärä viesti

Tarkoitus on ilmeisesti vinoilla tuolle matkustajille. Mun mielestä tää on hyvä, mutta käsitän tän ihan toisin; lentoyhtiöt nykyään laskuttaa vedestäkin -ja kohtuuttomia- joten asiaks vähän kuittaa.
18

Tahvo

Missä business luokassa tuo matkustaa? Kun vesi noin kallista?
27

Lentäjän poika

Tuollaista ryöstöä se lentokoneissa on. Maksat itsesi kipeäksi muutamasta pienestä kikkareesta ja vesikin maksaa 5000 euroa kuutiolta kun hanavesi maksaa tuhannesosan. Hinnat on pahemmat kun apteekissa. Onhan niillä siellä ilmassa monopoli niin voivat ryöstää niin paljon kun haluavat.
25

No huh huh

On se kumma että tästä maasta löytyy NIIN paljon negatiivisia ihmisiä.....sääliksi käy, ei voi olla elämä hauskaa niin kuin sen pitäisi.... ;(
19

Ensi lento 1978

Yleensä kuitenkin naisilla lompakko käsilaukussa, jos ei taskussa, miehillä lähes aina taskussa. Kyseinen tilanne todella harvinainen, kukamuka laittaa lompakon käsimatkatavaroihin jos tietää sitä tarvitsevansa....keksitty tilanne että päästään taas arvostelemaan Jussi Kulkijaa...
16

Inexplicable

Siis oliko tämän sarjakuvan vitsi se, että vesi oli niin kallista, että matkustaja kuittaa, että siihen hintaan lentoemäntä saa itse etsiä asiakkaan lompakon?
6

emäntä

Luuletteko että kerosiini on ilmaista, ja emännän palkasta menee tel maksut myös.
2

Älä ny

Luullaan.
16

Pankkiiri

Asiakkaallahan on pöytä täynnä evästä, EI VESI MAKSA 48e!!! Hieman voisi opetella lukemaan. Kuva tosin on piirretty valokuvasta. YHTEENSÄ tämän ketjun kommentoijien älykkyysosamäärä on 150!
8

miksu

"Tässä vielä tämä vesi" ja "yhteensä". Lukutaito tosiaan on hukassa monelta. =D
2

Ydinfyysikko

Ooooo, opasta meitä...

Lisää uusi kommentti

To prevent automated spam submissions leave this field empty.