Kenjie on 32-vuotias helsinkiläinen graafikko, joka innostui sarjakuvapiirtämisestä jo 2-vuotiaana. Hän piirtää Arjen Sankarit -nimistä  työelämäsarjakuvaa, joka julkaistaan Oikotie Työpaikat -sivustolla aina keskiviikkoisin.

Kommentit

18

paska

jaska
14

Nippula

Hauska!
18

Anonyymi

#valkoinenmiesparasesimies
10

Gayjo

Olipas perseestä
8

Pro

Skeidaa, mielikuvituksetonta ja huonosti piirrettyä
25

Niina

Näinhän se menee. Asiakaspalvelutehtävissä saanut haukut asiakkaalta, joka lymyili selkäni takana esitellessäni tuotetta toiselle asiakkaalle. Ottaessani askeleen taaksepäin, törmäsin häneen... ja sain mahtavat haukut: ”Katso eteesi, idiootti”...yms. Asiakaspalvelussa olet aina altavastaaja, jäät aina kakkoseksi ja asiakkaat käyttävät tätä HÄRSKISTI HYVÄKSEEN oman vinoiluviettinsä tyydyttämiseksi. Sarjis on ammattimaisesti, ja hyvin piirretty :)!
14

Saatana

Epärealistinen koska neekeri töissä
8

laura

rasistinen sarjis ku valkonen o pomo! :(
4

Asiakaspalvelijan asema

Asiakas voi syyttää asiakaspalvelijaa rasismista mutta asiakaspalvelija ei voi sitä tehdä koska "asiakas on aina oikeassa" siksi on hyvä että puhelut nauhoitetaan, pitää vaan toivoa että asiakaspalvelijan esimies ottaa asiakaspalvelijan tosissaan eikä usko sokeasti asiakasta.
9

pykis

Neekerit ei osaa suomea. Epärealistinen
5

pekka

Surkea
5

pöppe

tosi loukkaava, siinä on vaan miehiä, ja niistäkään ei sais puhua, ja valkonen pomo, ja ggressiivinen musta mies ihan ku ne ois rikollisia..teen ilmoituksen jonnekin

Lisää uusi kommentti

To prevent automated spam submissions leave this field empty.