Työhyvinvointi

40 000 liikuntatilaisuutta HK:n ja Lasten Liikkeen yhteistyössä

HKScan on aktiivisesti mukana Suomi 100 –juhlavuoden tapahtumissa. Se on solminut kaksivuotisen sopimuksen Lasten Liikkeen pääkumppanuudesta 8.3.2017.

HK-tuotemerkin yhteistyö Lasten Liikkeen kanssa on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlan ohjelmaa. Lasten Liike on Suomen Olympiakomitean koordinoima hanke, jota toteuttavat käytännössä koulupäivien yhteydessä paikalliset seurat ja järjestöt. Tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle lapselle mahdollisuus osallistua liikunnalliseen iltapäiväkerhoon tai iltapäivien harrastustoimintaan.

Lisäämällä toimintaa iltapäiviin helpotetaan perheiden arkea ja vähennetään lasten mahdollisesti yksinäisiä iltapäiviä. Nykyisin koulujen iltapäivien kerhotoiminta tavoittaa vain 20 prosenttia lapsista.

Kuluttajat ja HKScanin henkilöstö mukana lasten liikuttamisessa

HKScanin tuki Lasten Liike –hankkeelle mahdollistaa noin 40 000 liikuntatilaisuutta lapsille. Ostamalla HK:n tuotteita myös kuluttajat ovat mukana tukemassa lasten liikkumista. HKScan haastaa myös oman henkilöstönsä liikkumaan hyvän asian puolesta. Tuemme lasten liikkumista kannustamalla henkilöstöä arjen aktiivisuuteen sekä osallistumalla vuoden aikana järjestettäviin liikuntatapahtumiin. Lasten Liike -yhteistyö on osa HKScanin yritysvastuuta. Yhteistyö jatkuu myös juhlavuoden jälkeen.

HKScan mukana monissa Suomi 100 -juhlavuoden tapahtumissa

HKScan Finland juhlistaa 100-vuotiasta Suomea monin eri tavoin. Lasten lisäksi vuoden aikana tehdään yhteistyötä myös muun muassa nuorten, opiskelijoiden ja tuottajien kanssa. Vuosi sitten alkanut yhteistyö nuorten oman ajatushautomon, Innokampuksen kanssa jatkuu. Tänä vuonna kisataan vuoden innovatiivisimman nuoren kokin, Innokokin, tittelistä. Kilpailun ajatuksena on osallistaa nuoret mukaan ruokainnovointiin ja näin varmistaa ruokaperinteen siirtymistä sukupolvilta toisille.

Suomen Mentoreiden yhteistyökumppanuus ”Annetaan 100 vuotta töitä” –kampanjassa HKScan tarjoaa korkeakoulutetuille vastavalmistuneille nuorille trainee-paikkoja puoleksi vuodeksi. HKScan Finland on yksi MTK 100 vuotta kasvua -juhlavuoden pääyhteistyökumppaneista. Lisäksi HKScan Pro on kumppanina ELO-säätiön Syödään yhdessä -hankkeessa, joka on virallinen Suomi 100 –hanke ja HK Maakarit on yhteistyökumppanina Suomalaisen saunan päivän hankkeessa.

hk.fi/lastenliike

#lastenliike #suomi100 #hookoo #hkscan @HKScanFinland

Lähde: HKScan