Työnhaku

101 mahdollisuutta - Nuorisotakuun suurhanke työllisyyden parantamiseksi

24.4.2018 klo 7:42

101 mahdollisuutta on Nuorisotakuun suurhanke vuosille 2018-2021. Sen ensisijainen tavoite on ehkäistä syrjäytymistä ja eriarvoistumista järjestämällä työtä, yritteliäisyyttä ja toimeliaisuutta nuorille ja pitkäaikaistyöttömille.

101 mahdollisuutta -hanke ennaltaehkäisee nuorten syrjäytymistä ja eriarvoistumista sekä järjestää työvoimaa yrityksille.

Suomen Yrittäjien, Finnveran sekä työ- ja elinkeinoministeriön teettämän, viimeisimmän Pk-yritysbarometrin mukaan kykenevän työvoiman saatavuus on iso ongelma.

Nuorisotakuu ry ja 101 mahdollisuutta -hanke voi auttaa. Yritykset voivat ilmoittautua mukaan hankkeeseen ja tarjota työtä motivoituneille työnhakijoille.

Yhteistyössä työllistämisen puolesta

101 mahdollisuutta -hankeon jatkoa Nuorisotakuu ry:n  vuoden 2017 Suomisiistiksi -hankkeelle.

– Uutuutena hankkeessamme on loppuun asti hiottu rekrytointikoulutus, jossa valmennamme nuoret ja pitkäaikaistyöttömät tämän päivän työelämän haasteisiin. Mitä työelämä on? Miten somessa kannattaa käyttäytyä? jne. Työelämässä ja työn hakemisessa on paljon asioita, joihin nuori tarvitsee tukea. Samalla profiloimme parhaat työnhakijat suoraan valmiiksi neuvottelemiimme työpaikkoihin. 101 mahdollisuutta -hanke on siis täydennetty ja tehostettu konsepti vuoden 2017 menestyksekkäästä työllisyyshankkeestamme, Nuorisotakuun toiminnanjohtaja Tero Perttala sanoo.

Vuoden 2017 hankkeen huikeista tuloksista voit lukea lisää täältä

Lisätietoja yrityksille hankkeesta ja työllistämisestä antaa:

Hankevastaava Sari Salaja, sari.salaja@nuorisotakuu.eu

Nuorisotakuu ry on nuorten asialla! Nuori, työtön – ota rohkeasti yhteyttä:

www.nuorisotakuu.eu // http://www.nuorisotakuu.eu

www.101mahdollisuutta.fi // www.nuortenasialla.eu