CV-pohja

Työnhaun paras ystävä on valmis CV-pohja, joka auttaa sinua nappaamaan unelmiesi työpaikan. Katso valmiit CV pohjat ja valitse pohja, joka näyttää ja tuntuu juuri sinulta.

Ilmainen CV-pohja

Yhteistyössä: CVpohja.fi

llmainen CV mallipohja sisältää Microsoft Word ja Mac Pages -tiedostot. Työkokemusta CV-pohjaan mahtuu n. 3 työpaikan verran, ja koulutukselle siinä on varattu 2 saraketta. Pohja sisältää myös profiilin, eli CV:n esittelytekstin.

Visuaalinen CV-pohja

Yhteistyössä: CVpohja.fi

Kun sinulla on muutama sekunti aikaa tehdä vaikutus rekrytoijaan, CV:n ulkoasulla on merkittävä vaikutus. Visuaalisilla CV-pohjilla parannat mahdollisuuksiasi päästä juuri siihen työhaastatteluun johon haluat.

Miten hurmata rekrytoija? Ota haltuun CV-pohja 

Rekrytoijan hurmaamisessa ensimmäinen askel on ansioluettelo eli CV (Curriculum vitae). Ansioluettelo kiteyttää työnhakijan kaiken olennaisen osaamisen pakettiin, joka on helposti silmäiltävä. Kun sinulla on vain muutama sekunti aikaa tehdä vaikutus rekrytoijaan, voi CV:n ulkoasulla olla ratkaiseva vaikutus. Ansioluettelon sisällön lisäksi kannattaa satsata myös CV:n ulkoasuun ja viimeistelyyn – tässä kohtaa valmis CV-pohja rientää apuusi.

Miksi ladata valmis CV pohja?

Työnhaku vaatii aikaa, joten valmis CV-pohja voi nopeuttaa työnhakuasi ja säästää rutkasti aikaasi. CV pohjat ovat helposti muokattavissa – lisää vain omat tiedot, kuten työkokemus ja koulutus ja avot! CV pohja on myös loistava keino erottua muista työnhakijoista.

Millainen CV-pohja sopii minulle?

CV pohjat löytyvät joka lähtöön – oletko vasta työuran alussa vai kenties jo kokenut konkari? Jos olet ehtinyt kerryttämään työkokemusta reilusti, voi kahden sivun CV pohja toimia sinulle paremmin. Uran alkupuolella puolestaan napakka yhden sivun CV-pohja voi täyttää kaikki toiveesi. Mieti lisäksi, haluatko lisätä mukaan valokuvan? Siinä tapauksessa valitse CV pohja, jossa on jo valmis paikka kuvalle.

Huomioitavaa CV pohjan valinnassa on myös ohjelma, jolla valmista pohjaa pystyy muokkaamaan. Onko tiedostomuoto Microsoft Word vai erikoisosaamista vaativa kuvankäsittelyohjelma? Tarkista nämä ennen CV-pohjan lataamista, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Valmis CV kannattaa lopuksi tallentaa tietokoneelle PDF-tiedostona.

Miten tuoda persoonaa peliin työnhaussa? Lataa visuaalinen CV-pohja

Nyt on tilaisuutesi loistaa! Jos haluat erottua muista työnhakijoista, kannattaa katse suunnata kohti visuaalisempaa tyyliä ja valita visuaalinen CV-pohja. Mielipiteitä ja makuja on monia, joten valitse CV pohja haettavan työpaikan, alan ja omaan persoonaan sopivaksi. Luovilla aloilla räväkkä CV-pohja voi erottua edukseen, kun taas “konservatiivisemmalla” alalla maltti on usein valttia.

Mistä CV pohjat löytyvät?

Löydät valmiit CV pohjat Oikotie Työpaikoilta. Valitse CV-pohja, joka sopii tarpeisiisi  parhaiten. Meiltä löytyy ilmainen CV pohja ja visuaalinen CV-pohja. Voit etsiä myös netistä sinulle sopivat CV pohjat.

Muista kiinnittää huomiota myös siihen, että valmis CV pohja voi olla ilmainen tai maksullinen. Ilmaiset CV pohjat ovat hyvä valinta, mutta joissain tapauksissa maksulliseen CV-pohjaan kannattaakin sijoittaa pieni summa. Parhaassa tapauksessa sinua voi odottaa palkintona unelmiesi työpaikka.

Lisää vinkkejä CV:n tekoon

Ansioluettelon viimeisteleminen – vakuuta työnantaja huolittelemalla
Visuaalinen CV erottuu joukosta
Näin kuvaat video-CV:n
Henkilökuva ansioluettelossa

Katso avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat ammattien mukaan
Avoimet työpaikat paikkakunnittain
Avoimet työpaikat alojen mukaan
Yritysten avoimet työpaikat