Työpaikkailmoitus

Oikotien työpaikkailmoituksia lukee viikoittain jopa 300 000 kävijää. Ilmoittamalla Oikotiellä saat varmasti parhaan näkyvyyden ja hyvät hakijat.

Työpaikkailmoituksesi voi näkyä sivustolla jopa 8 viikkoa. Voit lisätä työpaikkailmoitukselle maksutta YouTube- tai Vimeo-videon – katso esimerkki videosta

Aitous ja tarinallisuus toimivat työpaikkailmoituksessa

Työpaikkailmoituksella hakijakeskeisyys, aitous ja todelliset tarinat vetoavat työnhakijoihin. Lataa Oikotien tutkimus työpaikkailmoituksen menestystekijöistä ja lue lisää. 

Voit maksaa työpaikkailmoituksen krediiteillä

Krediittien käyttö on edullisempi tapa maksaa työpaikkailmoitus – mitä suurempi paketti, sitä enemmän säästät. Voit ostaa krediiteillä myös Oikotien Nostoja, joilla tavoitat myös passiiviset työnhakijat.

 

Kuvailmoitus

Oikotien kuvailmoitus on työpaikkailmoitus, johon voit lisätä logojen lisäksi kuvan ja videon. Ilmoituksesi voi näkyä sivustolla 8 viikkoa.

975 €
tai
1,25 krediittiä

Perusilmoitus

Oikotien työpaikkailmoitus nousee tyopaikat.oikotie.fi-sivustolle listauksen kärkeen. Perusilmoitukseen voit laittaa 1-2 logoa ja videon. Työpaikkailmoituksesi voi näkyä sivustolla 8 viikkoa. Takaamme työpaikkailmoituksellesi riittävän näkyvyyden: Tutustu ilmoitustakuuseen.

780 €
tai
1 krediitti

Tyylipohja

Tyylipohjalla tuot yrityksesi brändin esiin työpaikkailmoituksilla. Brändätyn työpaikkailmoituksen avulla rakennat työnantajakuvaasi, houkuttelet parhaimmat osaajat ja vahvistat rekrytointejasi.

Tyylipohjan vuosimaksu on 2 100 € ja se sisältää yhden pohjan. Lisäpohjien vuosimaksu on 1 000 € kpl.

2 100 €

Aineistosiirto

Jos käytössäsi on rekrytointijärjestelmä, voit julkaista työpaikkailmoitukset automaattista aineistosiirtoa käyttäen suoraan palveluumme.

Kaikki työpaikkailmoitusten tiedot muokataan rekrytointijärjestelmässä ja ne päivitetään Oikotie-järjestelmään sovittujen eräsiirtoajojen yhteydessä. Työpaikkailmoituksen tietoja ei voi muokata Oikotien palvelussa. 

Työpaikkailmoitukset liiton tai järjestön sivuille

Tarjoamme liitoille ja järjestöille mahdollisuuden palvella omaa jäsenkuntaansa hakemalla Oikotien työpaikkailmoituksia valituilla kriteereillä rajapinnan kautta sivuilleen.

Jos olet kiinnostunut tästä mahdollisuudesta, ota yhteyttä!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.