Työnantajamielikuvan mittaus

Työnantajakuva syntyy työntekijöiden ja työnhakijoiden kokemuksista. Työnantajakuvan mittaaminen antaa arvokasta tietoa yrityksestäsi. Tarjoamme konkreettisia työkaluja työnantajakuvan rakentamiseen ja rekrytointiviestinnän kehittämiseen. Tutustu työnantajakuvan tutkimuspakettiimme sekä ilmoitustutkimukseemme. 

Tutustu myös työnantajaesittelyyn. Esittelyn avulla erottaudut kilpailijoista ja pääset kertomaan työnhakijalle heti ilmoituksen yhteydessä miksi kannattaa hakea juuri teille töihin. 

Työnantajakuvan tutkimuspaketti

Työnantajakuvan kehitys lähtee yrityksen sisäisestä kulttuurista ja siitä miten työntekijät kokevat työnantajan. Kehitystoimenpiteitä voidaan viedä käytäntöön, kun tiedossa on sisäisen ja ulkoisen työnantajakuvan tilanne ja niiden pohjalta tehty strateginen viitekehys.

Paketti sisältää:

1. Sisäisen työnantajakuvan tutkimus
2. Ulkoisen työnantajakuvan tutkimus
3. Työnantajakuvan kehittämisen workshop

Pyydä tarjous.

Oikotien datapaketti

Oikotie ilmoitustutkimuksen avulla yritys saa tietoa mitä työnhakijat aidosti ajattelevat työpaikkailmoituksista ja millainen työnantajakuva yrityksellä on. Oikotien kilpailija- ja toimialadata sopii kaikille yrityksille jotka haluavat konkreettisen mittarin oman toimialan sekä kilpailijoiden seurantaan.

Paketti sisältää:

  1. Oikotien ilmoitustutkimus yrityksen työpaikkailmoituksissa käyneille Oikotiellä 6 kk seurantajakso
  2. Oikotien kilpailija- ja toimialadata-analyysi 6 kk seurantajakso

Pyydä tarjous.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.