Rekrytoi ja rakenna työnantajakuvaa Helsingin Sanomissa

Helsingin Sanomat

Helsingin Sanomat on Suomen arvostetuin ja luotetuin työpaikkamedia, jonka avulla tavoitat sekä aktiiviset että passiiviset työnhakijat. Hesarissa rakennat vahvasti työnantajakuvaa kaikille sidosryhmille. Hesarilla on päivittäin 688 000 lukijaa*, sunnuntaisin lukijoita on tätäkin enemmän. Sunnuntain lehteä luetaan jopa 67 minuuttia ja lehti luetaan tarkasti kannesta kanteen.
Ura & Työ osio sijaitsee sunnuntaisin lehden B-osassa. Avoimet työpaikat -, Avoimet virat - ja Nimitykset –ilmoituskoosteet ovat heti talous- ja työelämäsisällön jälkeen. Muina julkaisupäivinä ilmoitukset sijaitsevat luokitelluissa ilmoituksissa.

Työnantajalla on käytettävissä useita ilmoituskokoja myös toimituksellisessa mediaympäristössä mm. työnantajakuvan koko sivun paikka ennen työpaikkailmoituksia. Avoin työpaikka on positiivinen asia, joka kertoo paitsi tehtävästä myös kehittymismahdollisuuksista ja yrityksen työnantajakuvasta. Ilmoitus Hesarissa herättää luottamusta ja kertoo työnantajan panostavan rekrytointiin.

Hesarin etu- ja kokosivun mainospaikat ovat monikanavaisia. Tarjoamme mainostajalle mahdollisuuden tavoittaa kaikki Hesarin lukijat riippumatta siitä mistä sisältöjä kulutetaan. Monikanavainen uutismedia tavoittaa lukijat laadukkaassa mediaympäristössä tehokkaammin kuin koskaan. Hesari tavoittaa miljoona suomalaista kaikissa kanavissa, joka päivä. 

*KMT 2017 / KANTAR TNS

Työpaikkailmoitukset

Jätä työpaikkailmoitus verkkokaupan kautta helposti Helsingin Sanomiin!

Nimitykset

Kerro uusista työntekijöistä kuvallisella ilmoituksella Hesarissa! Nimitysilmoituksen teet kätevästi verkossa. Nimitykset julkaistaan sunnuntaisin B-osassa työpaikkailmoitusten jälkeen.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.