Oikotie työpaikkailmoitukset

Tavoita oikeanlaiset osaajat Oikotiellä

Oikotien työpaikkailmoituksia lukee viikoittain jopa 300 000 kävijää. Ilmoittamalla Oikotiellä saat varmasti parhaan näkyvyyden ja hyvät hakijat. Tavoitat aktiivisten työnhakijoiden lisäksi suuren yleisön passiivisten työnhakijoiden keskuudessa, kun ostat lisänäkyvyyttä ilmoituksellesi. Voit nyt lisätä ilmoitukselle maksutta YouTube- tai Vimeo-videon.

Krediittien käyttö on edullisempi tapa maksaa työpaikkailmoitus. Voit ostaa eri kokoisia krediittipaketteja: mitä suurempi paketti, sitä enemmän säästät. Voit käyttää krediittejä myös mm. lisänäkyvyyksien ostamiseen.

Kuvailmoitus

Oikotien kuvailmoitus on työpaikkailmoitus, johon voit lisätä logojen lisäksi kuvan ja videon. Ilmoituksesi voi näkyä sivustolla 8 viikkoa.

975 €
tai
1,25 krediittiä

Perusilmoitus

Oikotien työpaikkailmoitus nousee tyopaikat.oikotie.fi-sivustolle listauksen kärkeen. Perusilmoitukseen voit laittaa 1-2 logoa ja videon. Ilmoituksesi voi näkyä sivustolla 8 viikkoa. Takaamme ilmoituksellesi riittävän näkyvyyden: Tutustu ilmoitustakuuseen.

780 €
tai
1 krediitti

Tyylipohja

Tyylipohjalla tuot yrityksesi brändin esiin Oikotien työpaikkailmoituksilla. Brändätyn ilmoituksen avulla rakennat työnantajakuvaasi, houkuttelevat parhaimmat osaajat ja vahvistat rekrytointejasi.

Tyylipohjan vuosimaksu on 2 100 € ja se sisältää yhden pohjan. Lisäpohjien vuosimaksu on 1 000 € kpl.

2 100 €

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.