Helsingin Sanomat & HS Metro

Helsingin Sanomat

Helsingin Sanomien printti on Suomen arvostetuin ja luotetuin työpaikkamedia, jonka avulla tavoitat sekä aktiiviset että passiiviset työnhakijat. Helsingin Sanomissa rakennat vahvasti työnantajakuvaa kaikille sidosryhmille. Helsingin Sanomilla on päivittäin 679 000 lukijaa*, sunnuntaisin lukijoita on tätäkin enemmän. Sunnuntain lehteä luetaan jopa 66 minuuttia ja lehti luetaan tarkasti kannesta kanteen.

Talous & Ura- osio sijaitsee sunnuntain lehdessä Sunnuntai-sivujen jälkeen lehden B-osassa. Avoimet työpaikat -, Avoimet virat - ja Nimitykset –ilmoituskoosteet ovat heti talous- ja työelämäsisällön jälkeen.

Työnantajalla on käytettävissä useita ilmoituskokoja myös toimituksellisessa mediaympäristössä mm. työnantajakuvan koko sivun paikka ennen työpaikkailmoituksia.

Avoin työpaikka on positiivinen asia, joka kertoo paitsi tehtävästä myös kehittymismahdollisuuksista ja yrityksen työnantajakuvasta. Ilmoitus Hesarissa herättää luottamusta ja kertoo työnantajan panostavan rekrytointiin.

Lue lisää

Hinnat

 

HS Metro

HS Metro on pääkaupunkiseudun toiseksi luetuin sanomalehti. Lehden jakelu on keskittynyt pk-seudulle ja VR:n lähiliikenteen asemille. Joukkoliikenteen lisäksi lehti löytyy käsijakeluna kauppakeskuksissa, työpaikoilla, oppilaitoksissa, ravintoloissa, kahviloissa ja liikenneterminaaleissa.

Keskiviikkoisin lehdessä ilmestyy Uusi ura- osio jossa on työ- ja koulutusteema, osiolla on jo vakiintunut asema työnhakijoiden keskuudessa. HS Metrossa on mahdollista tehdä erottautuvaa rekrytointiviestintää luovien mainosratkaisujen avulla.

Lue lisää

Hinnat

Työpaikkailmoitukset

Jätä työpaikkailmoitus verkkokaupan kautta helposti Helsingin Sanomiin tai HS Metroon!

Nimitykset

Kerro uusista työntekijöistä kuvallisella ilmoituksella Hesarissa! Nimitysilmoituksen teet kätevästi verkossa. Nimitykset julkaistaan sunnuntaisin B-osassa työpaikkailmoitusten jälkeen.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.