Rekrytointi

Tarjoa Ukrainan pakolaiselle työpaikka

Työnantaja – tarjoa Ukrainan pakolaiselle työpaikka.

Haluamme auttaa yhdessä muiden suomalaisten yritysten sekä vapaaehtoisten kanssa UAF:n (Ukrainalaisten Yhdistys Suomessa ry) toimenpiteiden kautta ukrainalaisia pakolaisia löytämään työpaikkoja Suomesta. Tarvitsemme jokaisen työnantajan apua!

Ole mukana tukemassa pakolaisten työnhakua ja merkitse soveltuvat työpaikkasi lisäämällä #jobsforukraine-tunniste työpaikan kuvaukseen. Näin työpaikka löytyy helposti hakemalla ja pakolaisille tarkoitetun kampanjasivun kautta.

Näin pääset mukaan:

1. Mukaan lähtevät yritykset tarjoavat yhden tai useampia työpaikkoja tunnisteella #jobsforukraine. Voit tarjota myös työpaikkoja, joissa ei tarvita vahvaa kielitaitoa. Lisää työpaikkailmoitukseen käyttöliittymän puolelta tunniste #jobsforukraine ja olet mukana!

2. Huomioithan työnhakijat ja lisäät työpaikkailmoitukset englanniksi tai ukrainaksi. Jos tarvitset käännösapua ukrainankieliseen käännökseen, ota yhteyttä max@promorepublic.com, joka tarjoaa mielellään apuaan.

Huom.! Jos olet julkaisemassa suoraan kriisiin liittyviä työpaikkoja, tarjoamme kampanjailmoitukset -50 % alennuksella. Lunasta alennus asiakaspalvelun kautta sähköpostitse oikotie.tyopaikat@oikotie.fi tai puhelimitse 010 808 850 (puhelun hinta 8,4 snt/min).

Tule mukaan, tarjoa Ukrainan pakolaiselle työpaikka ja löydä yritykseesi uusi osaaja! Jaa työpaikat somessa häshtägillä #jobsforukraine ja auta ukrainalaisia pakolaisia löytämään työpaikkoja Suomesta.

Kirjaudu sisään ja lisää soveltuviin työpaikkoihin tunniste #jobsforukraine.