Vastuullisuus

Onko teillä hetki aikaa puhua työelämän vastuullisuudesta?

Vastuullinen työpaikka

Tee nopea testi ja voita työelämän monimuotoisuutta kartoittava DEI-tutkimus organisaatiollesi! 

DEI-teemat (diversity, equity, inclusion eli monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja osallistaminen) ovat tulevaisuudessa yhä vahvemmin yritysten agendalla. Meille Oikotiellä on tärkeää edistää DEI -teemojen toteutumista suomalaisissa työpaikoissa. 

Oikotien Vastuullinen työpaikka tutkimuksen DEI -osio tarjoaa erinomaisen mittariston, jonka avulla voidaan tunnistaa kehityskohteet ja tukea vastuullisuusraportointia sekä tasa-arvo ja yhdenvertaisuussuunnitelmien luomista.

Oikotien Vastuullinen työpaikka -yhteisö on Suomen vaikuttavin työelämän vastuullisuusyhteisö.

Tee vastuullisuudesta kilpailuetusi! 

Tiesitkö, että 89 prosenttia tulevaisuuden talenteista pitää vastuullisuutta tärkeänä työpaikan valintakriteerinä?

Sosiaalisen vastuun merkitys ja lain vaatimukset vastuullisuuden toteutumisesta koskevat jokaista työnantajaa yhä tiukemmin. Pohjan sosiaaliselle vastuullisuudelle asettavat ihmisoikeudet, työntekijöiden hyvinvointi, yhdenvertaisuus, inkluusio, palkkaerot, piilevien ennakkoluulojen vaikutukset ja anonyymi rekrytointi. Näitä teemoja käsittelemme vastuullisuusyhteisön tilaisuuksissa, materiaaleissa ja keskusteluissa.

Liity mukaan Oikotien vastuullisuusyhteisöön täältä!

Oikotien Vastuullinen työpaikka -yhteisössä on mukana yli 400 työnantajaa ja yli 50 asiantuntijakumppania. Kaikki yhteisön jäsenet allekirjoittavat vastuullisen työpaikan periaatteet ja löytyvät myös meidän työpaikkahausta

Yhteisöön mukaan liittymällä saat tuoreimman tiedon työelämän vastuullisuudesta ja mahdollisuuden seurata ja tutkia omaa vastuullisuuttasi.