Rekrytointi

Oikotie Työpaikat – Suomen johtava kaupallinen työpaikkaportaali

Oikotie Työpaikat on Suomen johtava kaupallinen työpaikkaportaali — viikoittain jopa 300 000 kävijää
27.1.2020 klo 11:51

Työpaikkaportaalimme kautta tavoitat niin ammattiosaajat kuin korkeakoulutetutkin, jotka etsivät työtä aktiivisesti tai hakevat uusia työtilaisuuksia. 

Aktiivisen työpaikkaportaalin lisäksi näkyvyyden takaavat työpaikkailmoitukselle kohdennetut Facebook-nostot, ilmoitusvahtimme sekä laaja Sanoman verkosto, jonka kautta on mahdollista tavoittaa jopa 98 % suomalaisista! 

Oikotie Työpaikat on Suomen johtava kaupallinen työpaikkaportaali — viikoittain jopa 300 000 kävijää.

Hakijat hakevat aktiivisesti niin työntekijätason töitä kuin asiantuntija- ja johtotason tehtäviä. Tutkimuksiemme mukaan asiakkaamme pitävät Oikotietä luotettavana, tavoittavana ja asiakaslähtöisenä.

Tarjoamme tekoälyn ja raportoinnin käyttöösi

Tarjoamme Oikotien ilmoittajille maksutta tekoälyn poimimat suositukset sopivista henkilöistä verkkokaupassamme.

Työpaikkailmoituksella kerätään myös tietoa työpaikkailmoituksen kävijöiltä yrityksesi työnantajakuvasta, ja data on maksutta käytössäsi. Saat lisäksi kattavan raportin työpaikkailmoituksen kävijöistä verkkokaupastamme. 

Tavoita aktiiviset ja passiiviset työnhakijat

Työpaikkalmoituksesi tavoittaa niin aktiiviset kuin passiiviset hakijat. Palvelumme kävijöistä 52 % etsii aktiivisesti töitä ja 40 % kävijöistä seuraa työtilaisuuksia, vaikka ei aktiivisesti hae töitä.

Sanoman verkoston kautta tavoittaa jopa 98 % suomalaisista!

Työpaikkailmoituksesi saa lisänäkyvyyttä lisäksi automatisoitujen ja kohdennettujen Facebook-nostojen sekä HS.fi:n ja IS.fi:n toimialakohtaisten bannereiden kautta. Työpaikkailmoitukset näkyvät myös valittujen yhteistyökumppaneidemme sivustoilla. Lisäksi tarjoamme kattavan maksullisen lisänäkyvyysvalikoiman Suomen suurimmilla sivustoilla. Sanoman verkoston kautta on mahdollista tavoittaa jopa 98 % suomalaisista!

Palvelumme kävijöistä 52 % etsii aktiivisesti töitä

Kun julkaiset työpaikkailmoituksen Oikotie Työpaikoissa, ilmoituksesi nousee automaattisesti mukaan siihen liittyviin ilmoitusvahteihin - ilmoitusvahtiviestejä lähtee viikoittain yli puoli miljoonaa. Ilmoituksesi on mahdollista räätälöidä yrityksesi ilmeen mukaiseksi. Ilmoituksiin saa helposti lisättyä myös videoita, jotka kiinnittävät hakijoiden huomion. 

Olemme tukenasi rekrytoinnissa

Tutkimme työnhaun trendejä sekä seuraamme, mitkä asiat ovat kävijöillemme tärkeitä. Olemme toimivan työpaikkailmoittelun asiantuntijoita, ja jaamme tutkimustulokset ja asiantuntemuksemme asiakkaidemme kanssa.

Kauttamme saat myös kattavan työnantajamielikuvapalveluiden valikoiman.

Kehitämme palveluamme jatkuvasti työnhakijoita ja rekrytoijia kuunnellen. Haluamme tarjota parhaan hakijakokemuksen työnhakijoille. Lisäksi kehitämme tuoteportfoliotamme jatkuvasti, jotta asiakkaamme tavoittavat kauttamme mahdollisimman ison joukon potentiaalisia työnhakijoita.

Onnistuneen rekrytointiviestinnän ja hakijakokemuksen takaavat rekrytointijärjestelmämme. Yrityksesi tarpeisiin muokkautuvan Taito-rekrytointijärjestelmän avulla hoidat koko rekrytoinnin sujuvasti, turvallisesti ja hakijaystävällisesti työpaikkailmoituksen julkaisusta sopivimman osaajan valintaan saakka.

Oikotie on tukenasi rekrytoinnin kaikissa vaiheissa.

Haluatko kuulla lisää?

Oli tarpeesi ajankohtainen rekrytointiin, organisaation kehittämiseen tai työnantajakuvaan, autamme tarpeittesi mukaan. Tilaa alla olevalla lomakkeella uutiskirjeemme tai pyydä suoraan yhteydenottoa asiantuntijaltamme!