Rekrytointi

Mestar Kuopio Oy: Taito Light on nopea ja edullinen, mutta kattava rekrytoinnin työkalu

2.6.2021 klo 10:00

Oikotien Taito Light -rekrytointijärjestelmän avulla meistä työnantajana välittyy ammattimainen ja nykyaikainen kuva, mikä on tärkeää mitä tahansa huippuosaajia rekrytoitaessa tänä päivänä.

Organisaatiomme otti käyttöön Oikotien Taito Light -rekrytointijärjestelmän keväällä 2021 ja kokemukset ovat pelkästään positiiviset. Jouduimme luopumaan aikaisemmin käytössä olleesta rekrytoinnin työkalusta yllättäen. Oikotien Taito Light -rekrytointijärjestelmän saimme nopeasti ja kustannustehokkaasti käyttöömme eikä se vaatinut viikkojen käynnistelyoperaatiota.

Lyhyen opastuksen jälkeen pystyy julkaisemaan avoimen työpaikan.

Lyhyen opastuksen jälkeen ohjelman avulla pystyy muutamalla klikkauksella julkaisemaan avoimen työpaikan sekä Oikotielle, että TE palveluiden sivustolle. Hakemusten saapuessa voi niitä reaaliaikaisesti lokeroida ja näin päätökset haastateltavista on helppo tehdä heti haun umpeuduttua tai miksi ei jo hakuaikana.

Pidämme Taito Lightista erityisesti:

  • Nopeasta ja helposta käyttöönotosta
  • Rekrytointiviestinnän automatisoinnista
  • Hakijoiden helposta vertailusta ja käsittelystä: vertailua voi tehdä järjestelmässä ja lisäksi saada koonteja erilaisesta osaamisesta muiden tarkasteltavaksi
  • Rekrytointijärjestelmä huolehtii tietosuoja-asioista: hakemuksia säilytetään turvatussa paikassa ja oikean aikaa automaattisesti
  • Pystymme palaamaan hakijoihin seuraavien 2 vuoden ajan ja hyödyntää heitä muissa rekrytoinneissamme

Rekrytointi-ilmoituksen julkaisu on helppoa ja nopeaa Taito Lightilla

Kirjoita vain valmis ilmoitusteksti, kirjaudu Taito-järjestelmään, tarkista organisaatiosi tiedot, luo uusi rekrytointi, liitä teksti, julkaise ilmoitus, valitse mahdollinen lisänäkyvyys ja tadaa hakemuksia alkaa tulla. Kun Oikotielle julkaisee työpaikan, saa hakuvahdin laittaneet henkilöt tiedon avoimesta työpaikasta samana päivänä. Oikotien kautta pystyy nopeasti reagoimaan kesken haun lisäämällä avoimen työpaikan näkyvyyttä tai yhdistää haun muuhun ostettuun mediamainontaan. Näin helppoa se on!

Järjestelmä laittaa automaattisesti jokaiselle hakijalle käyttäjän itsemäärittelemän sähköpostiviestin hakemuksen saapumisesta. Lisäksi järjestelmästä voi suoraan laittaa sähköpostia rekrytointiprosessin aikana joko yksittäiselle hakijalle tai ryhmäviestin haluamalleen hakijajoukolle.

Taito Lightin avulla rekrytointimme helpottuu kustannustehokkaasti.

Taito Lightin avulla meistä työnantajana välittyy ammattimainen ja nykyaikainen kuva, mikä on tärkeää mitä tahansa huippuosaajia rekrytoitaessa tänä päivänä. Työkalun avulla rekrytointimme helpottuu kustannustehokkaasti. Tulemme jatkossakin käyttämään Taito Lightia rekrytoinneissamme. Mikä parasta onnistuimme haastavassa rekrytoinnissa Taito Lightin avulla!

Jenni Yrjänheikki-Uutela
projektisuunnittelija
Mestar Kuopio Oy