Työnantajakuva

Hyödynnä videoita rekrytoinnissa

Henkilö katselee kännykältä videota
9.9.2020 klo 11:28

Videolla voidaan viestiä yrityksen arvoista, tiimeistä, itse työstä sekä työskentelyilmapiiristä.

Samalla se tekee toimialaa tunnetuksi. Kohdistamalla videon oikealle kohderyhmälle puhuttelet potentiaalisia työntekijöitä ja kehität samalla työnantajamielikuvaa.

Videolla on monia käyttötarkoituksia

Yritys- tai tehtävänkuvavideota kannattaa hyödyntää osana rekrytointia. Sillä voi olla myös tärkeä rooli rekrytointitilaisuuksissa ja messuilla, oppilaitosyhteistyössä tai vaikkapa uusien henkilöiden perehdytyksessä. Videot on mahdollista upottaa osaksi työpaikkailmoitusta tai työnantajan esittelyä Oikotiellä tai ne voivat olla osana mainontaa. Ne ovat kiinnostavaa sisältöä myös sosiaalisessa mediassa ja niitä on helppo jakaa.

Videon tuotanto

Kun sisältötoiveet ovat selvillä ja käsikirjoitus valmiina, valitaan haastateltavat ja kuvattavat yhdessä asiakkaan kanssa.

Käsikirjoitus vaikuttaa paljon videon pituuteen ja kuvauspäivien määrään. Useimmiten videot kuvataan 1-2 päivässä.

Jotta videosta saadaan yhtenäinen ja mielekäs tarina, sisältää se usein haastattelujen lisäksi musiikkia ja grafiikkaa. Tarvittaessa se voidaan myös spiikata.

Videotuotanto sisältää aina ohjauksen, editoinnin ja äänityöt. Kuvaukset voidaan toteuttaa asiakkaan tiloissa tai Sanoman studiossa.

Oikotie Työpaikat – työnantajakuvan ammattilainen

Haluatko kuulla lisää?

Oli tarpeesi ajankohtainen videoihin, peleihin tai työnantajakuvaan, autamme tarpeittesi mukaan. Tilaa alla olevalla lomakkeella uutiskirjeemme tai pyydä suoraan yhteydenottoa asiantuntijaltamme!