Rekrytointi

Caverion: Keveyttä ja ketteryyttä rekrytointiin Taito-rekrytointijärjestelmän avulla

28.8.2019 klo 7:41

Olennainen osa onnistunutta rekrytointiprosessia on hakijakokemus. Siksi Caverion luottaa Taito-rekrytointijärjestelmään.

Taidossa hakija huomioidaan prosessin kaikissa vaiheissa aina mobiiliystävällisistä lomakkeista lähtien.

Caverionin henkilöstöpäällikkö Marjo-Riitta Alarovan mukaan toimiva rekrytointijärjestelmä on tärkeässä roolissa hakijakokemuksen optimoinnissa.

- Valitsimme Taidon sen keveyden ja ketteryyden ansiosta. Helppokäyttöinen järjestelmä on looginen ja se kehittyy käyttäjien tarpeiden mukaan.

Taidon uusi ja moderni look

Taidon uusi ja moderni look

Taito tarjoaa mahdollisuuden myös hakijakokemuskyselyyn, jonka avulla kynnys palautteenantoon madaltuu. Näin voidaan mitata hakijakokemusta sekä työnantajamielikuvan vaikutuksia. Caverion lähettää Taidon kautta palautekyselyn jokaiselle hakijalle rekrytointiprosessin lopuksi.

Valitsimme Taidon sen keveyden ja ketteryyden ansiosta.

- On hyvä, että voimme itse laatia hakijakokemuskyselyt järjestelemään. Pidämme myös siitä, että tiedot tallentuvat Taidosta pilvipalveluun eikä sen ylläpito vaadi massiivisia tallennustiloja, Alarova listaa.

Taidon avulla pidät hakijat ajantasalla rekrytoinnin etenemisestä

Taidon avulla pidät hakijat ajantasalla rekrytoinnin etenemisestä

Hakijakokemuskyselyiden kautta Caverion on saanut runsaasti hyvää palautetta rekrytointiprosessistaan ja toisinaan myös arvokkaita kehitysehdotuksia.

- Olemme hakeneet rekrytointiprosessiin laatua. Videot ja informatiivinen ote asioihin ovat omalta osaltaan elävöittäneet yritysviestintäämme. Aitous ja tarinat ovat tärkeitä. Myös sosiaalinen media, blogikirjoitukset ja uudistuneet nettisivumme ovat olennainen osa onnistunutta yrityskuvaa, summaa Alarova.

Helppokäyttöinen järjestelmä on looginen ja se kehittyy käyttäjien tarpeiden mukaan.

Palautteen perusteella Caverion pyrkii sujuvoittamaan toimintatapojaan entisestään, ja panostaa varsinkin hakijakokemukseen jatkuvasti ja monitahoisesti. Marjo-Riitta Alarova haluaakin muistuttaa, että hakijaa tulee aina kunnioittaa, olipa hän työuransa alussa oleva nuori tai kokeneempi työnhakija. Myös palautteeseen ja kysymyksiin vastaaminen on osa kunnioitusta.

- Haluamme, että Caverionista jää hakijalle hyvä kuva, vaikka hän ei sillä hetkellä tulisikaan valituksi. Aina tulee uusia tilaisuuksia!

Tutustu: Taito-rekrytointijärjestelmä

Haluatko kuulla lisää?

Oli tarpeesi ajankohtainen Taitoon, rekrytointeihin tai työnantajakuvaan, autamme tarpeittesi mukaan. Tilaa alla olevalla lomakkeella uutiskirjeemme tai pyydä suoraan yhteydenottoa asiantuntijaltamme!