Rekrytointi

Bookers varmisti hakijatietojen säilymisen Taito Lightin avulla

15.10.2021 klo 14:09

Bookersin henkilöstöjohtaja Marko Luttinen otti Oikotien Taito Lightin avuksi rekrytointijärjestelmän vaihdon ajaksi, jotta sai turvattua hakijatietojen GDPR-asetuksen mukaisen käsittelyn ja varmuuden siitä, että hakemukset saapuivat yhteen paikkaan myös siirtymäajalla.

Bookers on Suomen ensimmäinen ja ainoa myyntipalveluyhtiö, jonka visiona on olla huippumyyjien koti ja parhaiden brändien myynnin toteuttaja.

“Sähköpostitse vastaanotettujen hakemusten käsittely on hankalaa ja tietosuojasta on vaikea pitää huoli. Halusin myös varmistua siitä, ettei osa hakijoistamme päädy vanhaan järjestelmäämme, siksi Taito Light oli erittäin näppärä apu niissä hauissa, jotka avasimme siirtymävaiheessamme.”

Marko suosittelee Taito Lightia erityisesti yrityksille, joiden rekrytointivolyymi ei ole kovinkaan suuri. Yhtäkään rekrytointia ei kannata yrittää hoitaa ilman siihen soveltuvaa järjestelmää. Taito Light oli lisäksi helppo käyttää ja käytön opetteluun kuluneen ajan saa jatkossa moninkertaisena takaisin. Hienoa on myös se, että saatuja hakemuksia voi hakijan antamalla suostumuksella hyödyntää tulevissakin rekrytoinneissa, sillä hakemukset säilyvät turvallisesti nähtävissä kahden vuoden ajan.