Kerro vuoden 2021 työelämän yhteisöllisyysteko ja osallistu kilpailuun!

Yhteisöllisyys on parhaimmillaan vahvaa me-henkeä, yhteiseen hiileen puhaltamista ja hyvää työilmapiiriä. Yhteisöllisyys työpaikalla ei välttämättä näy ulospäin, mutta tuntuu vahvasti. Tiedätkö hyviä keinoja millä yhteisöllisyyttä on pystytty lisäämään työyhteisössäsi etänä tai läsnä? Mitkä asiat tuovat ihmisiä yhteen työpaikalla? Onko sinun työnantajasi onnistunut hitsaamaan työporukkanne yhteen koronasta huolimatta?

Kerro meille työelämän yhteisöllisyysteosta, joka ansaitsee mielestäsi tunnustusta. Ilmoittamasi teko voi olla oman työnantajasi tai myös sellainen, josta olet kuullut ja haluat tuoda teon esille. Palkitsemme vuoden parhaimman yhteisöllisyysteon 2.12. Vastuullinen työnantaja -kampanjan webinaarissa.

Arvomme kaikkien osallistujien kesken S-ryhmän 200 euron lahjakortin. Yhteystietoja käytetään ainoastaan palkintojen toimittamiseen.

Vastuullinen työnantaja -kampanja on Oikotie Työpaikkojen yhteiskunnallinen työnantajakuvakampanja, joka rakentaa parempaa työelämää Suomeen nyt ja tulevaisuudessa. Kampanjassa rakennetaan vastuullista työnantajakuvaa ja kehitetään työelämän käytäntöjä tutkimustiedon ja case-esimerkkien kautta. Kampanjassa mukana olevat työnantajat sitoutuvat edistämään kampanjan kuutta vastuullisuusperiaatetta ja kampanja koskettaa jo yli 200 000 työntekijää.