Työkokemus

Johdon assistentti

Oy Hacklin Ltd, Pori
5/2005 - 3/2018
"
Työni oli taloushallintopainotteista. Toimin henkilöstön ja ulkoistetun taloushallinnon yhteyshenkilönä. Laadin talous- ja kustannusraportteja. Hoidin Porin satamassa käyvien laivojen käteisrahatilaukset. Ostolaskujen käsittely kuului jokapäiväiseen työhöni. Seurasin tilitapahtumia sekä muutoksia luottotiedoissa.

Johdon assistentti

Helsingin kauppaoppilaitos Oy, Helsinki
11/2001 - 5/2005
"
Avustin Helsinki Business Collegen rehtoria, joka oli myös Helsingin liiketalousinstituutin johtaja. Sain vankan kokemuksen isojen tilaisuuksien organisoimisesta järjestäessäni kummankin oppilaitoksen valmistumistilaisuuksia. Osallistuin Helsinki Business College -nimen lanseeraukseen. Toimin lisäksi asiakaslehden toimituspäällikkönä.

Johdon assistentti, Helsinki

Alprint Oy
5/1996 - 11/2001
"
Alprint Oy vastasi Alma Median kustantamien sanoma- ja aikakauslehtien painotoiminnasta. Kiinnostuin taloushallinnosta, kun päivitin tulosseurantaraportteja. Laadin yhtiön esittelyaineistoja. Hoidin sisäistä tiedottamista, jonka osana olivat henkilöstölehti ja sen perustaminen. Vastasin kokousten, matkojen
ja asiakasvierailujen järjestämisestä.

Sihteeri

CRM Capital Research + Management GmbH, Frankfurt am Main, Saksa
2/1994 - 1/1996
"
Yhtiö toimi arvopaperimarkkinoilla. Työhöni kuuluivat asiakkaille lähetettävät kirjalliset aineistot ja matkajärjestelyt. Toimin myös johdon sihteerin sijaisena. Totuin työskentelemään toisinaan hyvinkin nopeatempoisessa työympäristössä.

Toimistotyöntekijä

Zentralstelle für Arbeitsvermittlung (ZAV) der Bundesanstalt für Arbeit, Frankfurt am Main, Saksa
2/1993 - 2/1994
"
Työnantajani oli organisaatio, joka välitti lääketieteen, tekniikan ja opetuksen asiantuntijoita Aasiaan, Afrikkaan ja Latinalaiseen Amerikkaan.
Saksan ja englannin kielitaitoni kehittyivät, koska avustin kirjeenvaihdossa