Työkokemus

Site Assistant

Bilfinger VAM Anlagentechnik GmbH
7/2018 -
"
Avustan projektiorganisaatiota hallinnollisissa tehtävissä.

Johdon assistentti

Oy Hacklin Ltd, Pori
5/2005 - 3/2018
"
Talousosaamiseni vahvistui mm. talous- ja kustannusraportteja laatiessani. Opin työajanseurannan tietojen merkityksen palkkahallinnolle. Monitoimilaitteita hankkiessani selvitin tarvittavat ominaisuudet sekä tuotevaihtoehdot hintoineen. Tein matkavarauksia. Tietojen oikeellisuus ja kohderyhmät korostuivat tiedottamisessa ja nettisivujen päivittämisessä.

Johdon assistentti

Helsingin kauppaoppilaitos Oy, Helsinki
11/2001 - 5/2005
"
Avustin Helsinki Business Collegen rehtoria. Esimieheni johti myös Helsingin liiketalousinsituttia, joka oli osa Haaga Instituutin ammattikorkeakoulua. Sain vankan kokemuksen isojen tilaisuuksien organisoimisesta järjestäessäni kummankin oppilaitoksen valmistumistilaisuuksia. Olin johtokunnan sihteeri. Osallistuin Helsinki Business College -nimen lanseeraukseen. Toimin lisäksi asiakaslehden toimituspäällikkönä.

Johdon assistentti, Helsinki

Alprint Oy
5/1996 - 11/2001
"
Alprint Oy vastasi Alma Median kustantamien sanoma- ja aikakauslehtien painotoiminnasta. Kiinnostuin taloushallinnosta, kun päivitin tulosseurantaraportteja. Laadin yhtiön esittelyaineistoja. Hoidin sisäistä tiedottamista, jonka osana olivat henkilöstölehti ja sen perustaminen. Vastasin kokousten, matkojen
ja asiakasvierailujen järjestämisestä.

Sihteeri

CRM Capital Research + Management GmbH, Frankfurt am Main, Saksa
2/1994 - 1/1996
"
Yhtiö toimi arvopaperimarkkinoilla. Työhöni kuuluivat asiakkaille lähetettävät kirjalliset aineistot ja matkajärjestelyt. Toimin myös johdon sihteerin sijaisena. Totuin työskentelemään toisinaan hyvinkin nopeatempoisessa työympäristössä.

Toimistotyöntekijä

Zentralstelle für Arbeitsvermittlung (ZAV) der Bundesanstalt für Arbeit, Frankfurt am Main, Saksa
2/1993 - 2/1994
"
Työnantajani oli organisaatio, joka välitti lääketieteen, tekniikan ja opetuksen asiantuntijoita Aasiaan, Afrikkaan ja Latinalaiseen Amerikkaan.
Saksan ja englannin kielitaitoni kehittyivät, koska avustin kirjeenvaihdossa