Työkokemus

Suomen Karva-Kaverit ry:n koordinaattori

Suomen Karva-Kaverit ry
10/2016 -
"
Vapaaehtoistyö. Olen ollut yhdistyksen jäsen vuodesta keväästä 2016 ja Oulun alueen toinen koordinaattori syksystä 2019. Hoidan alueen sähköistä kalenteria, pidän yhteyttä jäseniin ja olen mukana tapahtumien järjestämisessä. Lisäksi olen aktiivisesti mukana lukulemmikkitoiminnassa, sekä vanhainkoti- ja laitosvierailuilla.

Kolumnisti/pakinoitsija

Sievi-Seura ry
4/2011 -
"
Kirjoitan kolumneja ja pakinoita paikallislehti Sieviläiseen noin kerran kuukaudessa. Pyrin nostamaan esiin kiinnostavia aiheita ja herättämään ajatuksia

Ajanvaraaja

Suomen Tukkusähkö
10/2019 - 3/2020
"
Soitin potentiaalisille asiakkaille, esittelin palvelun tiiviisti ja pyrin herättämään kiinnostuksen sitä kohtaan. Päättelin asiakkaiden sen hetkisen tilanteen pienistä vihjeistä ja sain usein palautetta siitä, että avasin palvelun selkeästi, enkä ollut liian päällekäyvä, vaan kanssani oli hyvä puhua.

Hautausmaan kausityöntekijä

Sievin seurakunta
5/2016 - 8/2019
"
Hoidin istutuksia ja viheralueita sekä palvelin omaisia ja sukututkijoita. Työskentelin usein itsenäisesti vaihtelevissa olosuhteissa, mutta toimin myös esimiehenä alaikäisille kesätyöntekijöille. Työsuhde kesti kolme kuukautta kesinä 2016, 2017 ja 2019 sekä neljän kuukautta kesällä 2018.

Eläintenhoitaja/maatalouslomittaja

Nivalan kunta
6/2014 - 12/2015
"
Eri mittaisia lomitusjaksoja kunnan lomitustoimen kautta, kestot parista päivästä pariin viikkoon. Huolehdin hevosista ja niiden pitopaikkojen siisteydestä. Olosuhteet olivat usein vaativia ja työ itsenäistä. Ohjeita oli osattava toisaalta noudattaa ja toisaalta myös soveltaa, missä pärjäsin mielestäni hyvin.

Apulaiskirjastonhoitaja

Sievin kunta
6/2013 - 7/2013
"
Informaatiotutkimuksen opintoihin kuuluva harjoittelu. Tein kaikkia kokoelman hoito- ja järjestelytöitä, sekä palvelin asiakkaita ja avustin heitä tiedonhaussa. Lisäksi luetteloin aineistoa ja arkistoin esineitä kotiseutuarkistossa.

Apulaiskirjastonhoitaja

Sievin kunta
10/2008 - 3/2009
"
Kuuden kuukauden työkokeilu. Tein kaikkia kokoelman hoito- ja järjestelytöitä, sekä palvelin asiakkaita ja avustin heitä tiedonhaussa. Kesällä 2009 olin vielä pari viikkoa kesätöissä samassa kirjastossa.

Koulutus

Filosofian maisteri

Oulun yliopisto
9/2011 - 7/2019
Humanistinen ja luonnontieteellinen
Yliopisto
"
Kirjallisuus, sivuaineina informaatiotutkimus ja suomen kieli. Pro gradu aiheesta "Polyamorisen perhemallin kuvaus Taru ja Tarmo Väyrysen Vuorileijonan varjo -sarjassa".

Maatalouden perustutkinto, eläintenhoitajan koulutusohjelma

Ylä-Savon ammattiopisto, Peltosalmen yksikkö
9/2009 - 5/2011
Maa- ja metsätalous
Ammattikoulu tai opisto
"
Erikoistumisena pieneläimet. Opinnäytetyö aiheesta "Koiran domestikaatio ja sen vaikutus laumahierarkiaan".

Linkit

LinkedIn
Ammatillinen LinkedIn-profiilini.
Instagram - koiraharrarrastus
Instagram-tili koirilleni ja toko- sekä Karva-Kaveriharrastuksilleni.
Instagram-tili lautapeliharrastukselleni
Instagram-tili pelaamiselle. Käsittelen siellä pääasiassa lautapelejä, mutta jonkin verran myös video- ja mobiilipelejä.
Pro gradu -työni Oulun yliopiston tietokannassa
Pro gradu -työni "Polyamorisen perhemallin kuvaus Taru ja Tarmo Väyrysen Vuorileijonan varjo -sarjassa" on vapaasti luettavissa Oulun yliopiston sivuilla.