Työkokemus

Ravintolatyöntekijä

Staffpoint
9/2017 - 6/2018
"
Työssäni Kuopion yliopistollisen sairaalan ravintolassa tehtäviini kuului kassatyöskentely, asiakaspalvelu, sekä keittiön työtehtävät.

Yliopistollisessa sairaalassa työskentely antoi itselleni erilaisia asiakaskohtaamisia, jotka kehittivät asiakaspalvelutaitojani.

Ravintolatyöntekijä

Wyndham Garden, Potsdam
6/2017 - 8/2017
"
Tein työharjoittelun saksalaisessa hotellissa. Työskentelin vastaanottovirkailijana, À la carte tarjoilijana, sekä keittiötyöntekijänä.

Työharjoittelussa itselläni eniten kehittyivät kielitaito, sekä hotellin varausjärjestelmän osaaminen. Ulkomailla asuminen ja työskentely toivat lisää itsevarmuutta.

Ravintolatyöntekijä

Opteam Oy (nyk. Barona Group Oy)
3/2011 - 8/2015
"
Työskentelin mm. ravintola Piatossa. Työtehtäviini kuului asiakaspalvelu, tilaustarjoilu, sekä baarityöskentely.

Baarityöskentelyssä kehityin palvelun nopeudessa ja alkoholitarjoilun osaamisessa.

Ravintolatyöntekijä

Sonaatti Oy (nyk. Semma Campus Restaurants)
3/2014 - 2/2015
"
Työskentelin Jyväskylän yliopistolla ravintolatyöntekijänä. Työtehtäviini kuului mm. asiakaspalvelu, kassatyöskentely ja tilaustarjoilu.

Työtehtävissäni sain lisää varmuutta tilaustarjoilujen hoitamisessa itsenäisesti, sekä osana työryhmää.

Kahvilatyöntekijä

Jyväskylän satama-kahvila
5/2008 - 8/2011
"
Työssäni Jyväskylän satama-kahvilassa työtehtäviini kuului mm. kahvilatuotteiden valmistus ja myynti, sekä risteilylippujen ja alkoholijuomien myynti.

Matkailupalvelujen myyntityössä kehityin erilaisten asiakkaiden kohtaamisessa ja kielitaidossa.

Ravintolatyöntekijä

Sonaatti Oy (nyk. Semma Campus Restaurants)
11/2009 - 5/2011
"
Työskentelin Jyväskylän yliopistolla ravintolatyöntekijänä.
Työtehtäviini kuului mm. asiakaspalvelu, kassatyöskentely ja tilaustarjoilu.

Sain lisää varmuutta ravintolatyöntekijänä ja asiakaspalvelussa.

Ravintolatyöntekijä

Staffpoint Oy
8/2006 - 10/2009
"
Työskennellessäni Amica henkilöstöravintolassa työtehtäviini kuului mm. asiakaspalvelu, kassa- ja keittiötyöskentelyä.

Opin kassatyöskentelyä ja itsenäistä työntekoa keittiön työtehtävissä.

Henkilökohtainen koulunkäyntiavustaja

Jyväskylän kaupunki. Opetuspalvelukeskus, Huhtasuon koulu
8/2004 - 6/2005
"
Työssäni Huhtasuon yhtenäiskoulussa työtehtäviini kuului erityistä tukea tarvitsevien oppilaiden koulunkäynnin ja opiskelun avustaminen.

Työurani alussa opin
henkilökohtaisen koulunkäyntiavustajan tehtävissä oppilaiden yksilöllisten tarpeiden huomioimista ja niihin vastaamista, sekä itsenäistä ja moniammatillisessa työryhmässä työskentelyä.

Kielitaito

  • SuomiÄidinkieli
  • EnglantiHyvä
  • RuotsiHyvä
  • VenäjäAlkeet

Osaamisalueet

Asiakaspalvelutaidot Matkailualan tuntemusMyyntiVastaanoton asiakaspalveluKassarutiinitKeittiön työtehtävätBaarityöskentelyAvustava opetustyö

Koulutus

Restonomi

Savonia-ammattikorkeakoulu
9/2015 - 6/2018
Kaupallinen
Ammattikorkeakoulu
"
Matkailu- ja ravitsemisalan tutkinto.
Savoniassa saamani restonomi opinnot olivat käytännönläheisiä ja monipuolisia. Monilla opintojaksoilla sain tehdä projekteja yhdessä alan yritysten ja muiden alojen opiskelijoiden kanssa. Opinnoissa hyödynnettiin myös verkko-oppimisympäristöä.
Ensimmäisenä opintovuotena keskityin matkailu- ja ravitsemisalan perustietoihin ja -taitoihin, liiketoimintaosaamisen perustietoihin sekä viestintä- ja vuorovaikutustaitoihin. Toisena ja kolmantena opintovuotenani syvensin ammatillista osaamistani painottaen operatiivista toimintaa ja johtamista sekä asiantuntijuutta. Syvensin ammatillista osaamistani mm. seuraavilla osa-alueilla: ravitsemispalvelut (ruoka ja juoma), majoituspalvelut sekä tapahtuma- ja ohjelmapalvelut. Suunnittelin esim. erilaisia asiakastilanteita ja -kokemuksia. Matkailupalveluiden syventävissä opinnoissa korostuivat asiakkaiden kokemat elämykset. Kehitin osaamistani tapahtuma- ja ohjelmapalveluiden, sekä kokous- ja kongressipalveluiden suunnittelussa ja toteutuksessa.
Vieraiden kielten opintojen tarjonta oli monipuolista ja työelämälähtöistä. Tärkeä osa opintojani oli alan työharjoittelu, jonka suoritin hotellissa Saksassa.

Matkailupalvelujen tuottaja

Jyväskylän palvelualojen oppilaitos
8/2001 - 5/2003
Kaupallinen
Ammattikoulu tai opisto
"
Koulutuksessa opin toimimaan asiakaslähtöisesti matkailualan eri yrityksissä ja toimintaympäristöissä. Opin asiakaspalvelua ja suuntauduin matkailupalvelujen toteuttamiseen. Opin tuntemaan matkailua elinkeinona, ymmärtämään eri tapoja ja kulttuureja, huolehtimaan asiakas- ja tuoteturvallisuudesta, sekä toimimaan ympäristöä ajatellen. Opin ryhmänohjaus- ja asiakaspalvelutaitoja, sekä erilaisten tapahtumien ja ohjelmapalvelujen järjestämistä.

Ylioppilastutkinto

Laukaan lukio
8/1998 - 5/2001
Lukio

Sertifikaatit

Hygieniapassi
Elintarvikealalla työskennelleenä hallitsen elintarvikehygienian perusasiat, osaan käsitellä ja valmistaa ruokaa turvallisesti. Suorittamani elintarvikealan hygieniapassi edistää elintarviketurvallisuutta.
Anniskelupassi
Anniskelupassilla osoitetaan alkoholilain ja sen valvonnan toimintatapojen tuntemus.

Ajokortti

B