Työkokemus

Markkinointiassistentti

Mastermark Oy
6/2019 -
"
Toimin markkinointiassistentin tittelillä. Työhöni kuuluvat B2B-puolella markkinointiviestinnän suunnittelu ja toteutus, sisällöntuotanto, projektikoordinointi, tapahtumien järjestäminen ja myynnin vaihtelevat tukitoimet.

Myynti- ja markkinointisihteeri

Office Plus Oy
1/2015 - 6/2019
"
Office Plussalla olin myynti- ja markkinointisihteeri. Työni koostui asiakaspalvelusta, myynnistä, myynnin tukitoimista, markkinoinnista, viestinnästä, markkinointimateriaalien luonnista, asiakkaiden tilausten ja painatustilausten käsittelystä, logo- ja painatusmateriaalien käsittelystä, ostotilausten hoidosta, PR:stä, sosiaalisen median strategian suunnittelusta ja toteutuksesta, myymälänhoidosta ja laskutuksesta.

Projektiassistentti

Blue & White Conferences Oy
3/2012 - 1/2014
"
Työskentelin projektiassistenttina. Pääasiassa työskentelin kansainvälisten konferenssien parissa. Tehtäväni oli toteuttaa kaikkea tapahtuman järjestämiseen liittyvää, kuten osallistujien rekisteröinnit, näytteilleasettajien rekisteröinnit, näyttelyn rekisteröinnit, hotellivaraukset, matkailuinfon tuottamiset sekä kaikenlainen asiakaspalvelu sähköpostitse, puhelimitse ja paikan päällä tapahtumissa (englanniksi ja suomeksi). Olin myös mukana tuottamassa abstraktikirjaa sekä suunnittelemassa puhujien aikatauluja. Tein töitä kolmen määräaikaisen työsopimuksen verran.

Koulutussihteeri / Conference Secretary

Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL Ry
1/2013 - 5/2013
"
Tittelini oli Conference Secretary / koulutussihteeri. Työhöni kuului kaikenlainen koulutukseen tai konferenssiin liittyvä toteutus ja tuottaminen. Mm. varaukset (tapahtumapaikka, catering, hotellit, lennot ym.), aikataulujen luominen ja toteuttaminen, kirjeenvaihto luennoitsijoiden ja osallistujien kanssa, informoiminen aikatauluista ja sisällöstä osallistujille sekä kaikenlainen asiakaspalvelu sähköpostitse, puhelimitse ja paikan päällä tapahtumissa (englanniksi ja suomeksi). Keräsin myös jokaisessa tapahtumassa palautteet, joista tein yhteenvedot ja raportit järjestäjille. Osallistuin myös jonkinverran tapahtumien budjetointiin sekä osallistuin abstraktikirjojen tekoon ja tuottamiseen. Tehtävä oli määräaikainen ja se liittyi kahden kansainvälisen tapahtuman järjestämiseen.

Kielitaito

  • SuomiÄidinkieli
  • EnglantiErinomainen

Osaamisalueet

MarkkinointiviestintäMyynnin tukiAsiakaspalvelu

Koulutus

Markkinointiviestinnän ammattitutkinto

Edupoli
5/2014 - 5/2016
Kaupallinen
Ammattikoulu tai opisto
"
Opiskelin markkinointiviestintää työni ohella kaksi vuotta. Tutkintoon sisältyivät markkinointiviestinnän perusopinnot (teoria ja käytännön työvälineiden opiskelu), joiden lisäksi toteutin markkinoinnin projektisuunnitelman ja toteutuksen osana näyttötyötäni.

Matkailun liikkeenjohdon restonomi

Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu
9/2008 - 12/2011
Muu koulutusala
Ammattikorkeakoulu
"
Opintoihini kuuluivat mm. markkinointi, kirjanpito, projektiopinnot, esiintymistaito, yritysoppi, yrityslaki, ja lisäksi tein paljon työharjoitteluja ja avustajan töitä opintojen ohella. Erikoistuin liikkeenjohtoon ja tapahtumamatkailuun. Lisäksi olin mm. avustajana mukana PIKES Forumissa 2008, Kansallisilla IT päivillä 2010 sekä ensimmäisessä 3D Seminaarissa Joensuussa 2010.

Linkit

Nooran LinkedIn -profiili
Täältä löydät LinkedIn -profiilini, jossa pääset näkemään lisää osaamistani!
Nooran kotisivut
Kotisivuiltani löydät lisävastauksia kysymykseen: "'Kuka Noora on?"