Työkokemus

Head Of CX

K Caara Oy - Kesko
11/2015 -
"
Asiakaskokemuksen kehittäminen, analysoiminen ja johtaminen. Tulevaisuuden digitaalisen autokaupan Caara.fi perustaminen ja laajentaminen. Johtoryhmän jäsen, esimiestehtävät. CX, UX, UI, Digital, Data

Performance Marketing Consultant

Denzu Aegis, iProspect
4/2015 - 10/2015
"
Osana Digital Excellence Academy by Google, tulospohjaisen markkinoinnin konsultointi, suunnittelu ja toteuttaminen. SEO, SEM,SOME,PPC.

Johtaja Asiakkuudet ja myynti

Zeeland Group
5/2014 - 3/2015
"
Vastuu konsernin myynninjohtamisesta ja tuloksesta, kehitysalueena
kuluttajamarkkinointi ja mainostavat asiakkaat. Johtoryhmätyöskentely,
esimiestehtävät.

Valmennuskonsultti, johtamisen valmentaja

Deep Lead Oy
3/2012 - 4/2014
"
Johtamisen kehittäminen ja muutoksen valmentaminen, asiakkuusjohto ja asiakashankinta CRM järjestelmän suunnittelu ja implementointi, myynnin koordinointi, tuotemerkin hallinta ja kehitys, johtoryhmätyöskentely.

Business manager

Fiskars Oy
2/2002 - 11/2011
"
Vastuu ruoanvalmistuskategorian kehityksestä Skandinaviassa, Hackman
tavaramerkin liiketoiminnasta ja kehityksestä.
Tavaramerkin markkinoinnista, markkinointiviestinnän tuottamisesta, mainostoimistoyhteistyö, mediatoimistoyhteistyö ja mediaostot B2Cja B2B johtoryhmätyöskentely, esimiestehtävät.

Myyntipäällikkö

Atria Oyj
2/2000 - 12/2001
"
Konseptikehitys ja myynti vähittäiskaupan ja HoReCa jällenmyyjäketjuille
myyntikentän johtaminen, johtoryhmätyöskentely.

Avainasiakaspäällikkö

Suomen Nestlé Oy
10/1994 - 1/2000
"
Ketjumyynti ja skandinaavisten asiakkuuksien myyntivastuu, tuotekehitys ja
johtoryhmätyö, sekä sähköisen kenttämyyntijärjestelmän NESS ylläpito ja
koulutus myyntikentälle.

Kielitaito

  • SuomiÄidinkieli
  • ItaliaÄidinkieli
  • RuotsiTyydyttävä
  • EnglantiHyvä

Osaamisalueet

Asiakaspalvelu, myynti ja markkinointigastronomiaBrändijohtaminentuoteryhmähallintaFMCGdesign managementDigitaalinen markkinointiDigitaalinen liiketoimintaMuutosjohtaminenHakusanamainontaProjektin johto ja hallintaPalvelumuotoiluKäyttöliittymäsuunnitteluAsiakaskokemusYritysarkkitehtuuri

Koulutus

Kauppatieteiden Maisteri

Vaasan Yliopisto
8/2019 -
Kaupallinen
Yliopisto
"
Tietojärjestelmäalan asiantuntijan rooli on muuttunut teknisestä toteuttajasta yhä enemmän liiketoiminnan kannalta järkevien kokonaisratkaisujen tuottamiseen. Tällöin myös liiketoiminnan osaamisen merkitys tietojärjestelmäosaamisen rinnalla on kasvanut. Tietojärjestelmätieteen pääaineopinnot yhdistettynä kauppatieteiden opintoihin antavat hyvät valmiudet toimia liiketoiminnan kehittäjänä eri aloilla.

Tietojärjestelmätiedettä opiskeleva saa valmiudet hyödyntää tietojärjestelmäosaamista liiketoiminnan järjestelmien kehittämisessä. Keskeisiä osa-alueet ovat:

tietojärjestelmien suunnittelu
ohjelmistojen kehittämismenetelmät sekä
tietotekniikan soveltaminen organisaatiossa ja ihmisen työvälineenä
Opiskelija voi pääaineen valinnaisten opintojen avulla muodostaa itselleen sopivan opintokokonaisuuden. Opintojaan voi suunnata myös valitsemalla sivuaineita sopivalla tavalla.

Tietojärjestelmätieteen opinnoissa painottuvat teknisen osaamisen ohella ns. ihmistaidot (soft skills), sillä tietojärjestelmäprojektit vaativat ammattilaisten työn koordinointikykyä ja tietojärjestelmät tulee suunnitella mahdollisimman helppokäyttöisiksi.

IT-Tradenomi

Laurea amk
8/2015 - 12/2018
Kaupallinen
Ammattikorkeakoulu
"
IT- Tradenomin opintokokonaisuus 210 op.
Tietojenkäsittelyn koulutus antaa monipuolisen ICT-alan tradenomitutkinnon. Mukana on paljon käytännönläheistä IT:tä yhdistettynä useimmissa työtehtävissä tarpeelliseen business-osaamiseen. Tutkinnon suorittaneen työmahdollisuudet ovat monipuoliset ja työtehtäviä on tarjolla kaikilla toimialoilla. Työympäristö on usein kansainvälinen.

Opinnot koostuvat yhteisistä ydinosaamisen opinnoista ja täydentävistä opinnoista. Täydentävien opintojen kautta voit suuntautua mm. digitaalisen median web-sovelluskehitykseen, tietoturvaan tai yritysjärjestelmiin.

Merkonomi

Malmin kauppaoppilaitos
8/2008 - 5/2009
Kaupallinen
Ammattikoulu tai opisto
"
Markkinoinnin opintokokonaisuus 120 op.

Markkinointiviestinnän toimenpiteiden suunnittelu ja toteutus: markkinointihankkeiden suunnitteluun ja toteutukseen osallistuminen ja tulosten seuranta.

Linkit

Linkedin
Ammatillinen profiilini jossa myös suosittelut.