Työkokemus

Assistentti

Firesafe Finland Oy
6/2020 - 7/2021
"
Tehtäväni ovat pääosin asiakaspalvelusähköpostin seuraamisesta, tilausten käsittelyä ja laskutusta.
Lisäksi olen päivittänyt sosiaalista mediaa noin 2-5 krt kuukaudessa = Facebook, Twitter, Instagram ja LinkedIn, sekä yrityksen kotisivuja. Tuotehallinta sivustoja - LVI-INFO, Sähkönumerot.fi ja RT-tuotehallinta. Yhteistyökumppaneiden kilpailuttaminen, loma-tuuraus sekä varastolla avustaminen.
(Määräaikainen äitiyslomansijaisuus)

Myyntiassistentti

Spelsberg Oy
3/2019 - 5/2020
"
Pääosin asiakaspalvelua sähköpostitse ja puhelimitse, tilausten käsittely, laskutus ja sosiaalinen media = Facebook, LinkedIn, Twitter ja Instagram.
Jyväskylän sähkö-, valo-, tele ja AV messuständin suunnittelu ja toteutus, sekä osallistuminen messuille 2020.
(Irtisanottu tuotannollisten ja taloudellisten syiden vuoksi).

Assistentti / Toimistonhoitaja

KARL STORZ Endoscopy Suomi Oy
11/2010 - 8/2018
"
Työni oli äärettömän monipuolinen ja kiinnostava, normaaleista toimistorutiineista kuljettajaksi ja henkilökohtaiseksi assistentiksi. Asiakaspalvelu sähköpostitse ja puhelimitse kuuluivat normaaliin päivärutiiniin samoin, kun tilausten käsittely aina tilauksesta kuljetuksen tilaamiseen. Toimitusjohtajan ja myyjien avustaminen erityistehtävissä, messujen ja muiden erilaisten projektien suunnittelu, ja organisointi,yhteistyökumppaneiden kilpailuttaminen, kalenterien hallinta ja muut pyydetyt tehtävät. Päivästä ei koskaan tiennyt millainen se tulisi olemaan, joskus piti olla valmis nopeisiinkin päätöksiin ja toimintaan.
(Irtisanottu tuotannollisten ja taloudellisten syiden vuoksi).

Muuttokoordinaattori / Rahtihuolitsija

Beweship Oy Ab
3/2008 - 10/2010
"
Toimin ensin muuttokoordinaattorina / myyjänä. Tässä positiossa suunnittelin muuttoja kansainvälisesti ja tein tarjouksia sekä neuvoin asiakkaita tullauksiin, autodokumentteihin tai muihin muuttamiseen liittyvissä asioissa. Muutto-osastolta siirryin merituontiin jossa työtehtäväni oli huolinta dokumenttien valmistaminen, laskutus ja tullaus. Lento-viennissä paljolti samat tehtävät kun merituonnissakin, mutta päivät olivat paljon hektisemmät ja aikataulut tiukkoja. Näissä tehtävissä myös yhteydenpito yhteistyökumppaneihin sekä asiakkaisiin oli tiivistä.

Muuttokoordinaattori / Myyntineuvottelija

Muuttopalvelu Niemi Oy
11/2006 - 9/2007
"
Työpäiväni Niemellä koostuivat puhelinmyynnistä (asiakkaat soittivat), tarjousten laskennasta, yhteydenpidosta yhteistyökumppaneihin ja muuttomiehiin. Toimiston rutiinityöhön kuului myös asiakkaiden neuvonta ja selvitykset muuttoihin liittyvissä asioissa, laivavarausten teko sekä muut tallennustehtävät ja laskutus. Yksi tärkeimmistä tehtävistäni ulkomaan osastolla, oli pitää muuttomiehet ja asiakkaat ajantasalla ja selvittää mahdollisia ongelmatilanteita yhteistyökumppaneiden kanssa, esimerkiksi muuttuvat aikataulut (ruuhkat) tai asiakkaista johtuvat muutokset.

Kielitaito

  • EnglantiErinomainen
  • SuomiÄidinkieli
  • RuotsiAlkeet

Osaamisalueet

OnglemanratkaisutaidotAsiakaslähtöinen ajatteluAsiakaspalvelutaidot SuunnitelmallisuusSosiaaliset taidotHuumorintajuAuttaminenReferointiKokonaisuuden hahmottaminenTekstin tuottaminenProjektityöMarkkinoinnin seurantaTapahtumajärjestäminenToimistotyöTunnetaidot

Koulutus

Markkinointiviestinnän ammattitutkinto

Markkinointi-instituutti
2/2016 - 11/2017
Kaupallinen
Ammattikoulu tai opisto
"
Tutkinnon osat:
-Markkinointiviestinnän toimeksiannon valmistelu
- Projektisuunnitelman laatiminen
- Projektisuunnitelman toteutus

Sihteerin ammattitutkinto

Markkinointi-instituutti
2/2011 - 12/2012
Kaupallinen
Ammattikoulu tai opisto
"
Tutkinnon osat:
- Toimintaympäristön hallinta
- Sihteerin työn hallinta

Tradenomi

Satakunnan ammattikorkeakoulu
8/2001 - 12/2005
Kaupallinen
Ammattikorkeakoulu
"
Suoritus:
Liiketalouden ammattikorkeakoulututkinnon liiketoiminnan logistiikan koulutusohjema

Linkit

LinkedIn profiili
LinkedIn profiilista löytyy hieman enemmän tietoa minusta ja työkokemuksestani.

Ajokortti

B

Yhteystiedot