Työkokemus

Ravintolan johdon harjoittelija

Ryan Thai Ravintola , Helsinki
4/2018 - 7/2018
"
Olin vastuussa hallintotehtävistä, kuten käsittelin liiketoimintaan liittyviä asiakirjoja ja autoin muodostaa ravintolan uuden ruokalistaa. Vastasin myös asiakkaiden kysymyksiin, valituksiin ja päivittäisten asioihin. Lisäksi, palvelin ruokaa ja avustin keittiössä tarvittaessa.

Pienyritysomistaja ja työntekijä

Siivous-Kukka Tmi, ekosiivousta, Helsinki
1/2010 - 8/2015
"
Olin vastuussa siivouksien töistä asiakkaiden asuin- ja- liiketiloissa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Lisäksi, käsittelin liiketoimintaan liittyviä asiakirjoja ja edistin liiketoimintaa markkinoimalla ja edistämällä asiakassuhteita.

Tarjoilija

Eri ravintoloissa Suomessa ja Iso-Britanniassa
2/2008 - 12/2009
"
Palvelin ruokia ja juomia; käsittelin kassaa ja varauksia sekä tarkistin ruoan- ja- juoman inventointeja.

Olin töissä eri ravintoloissa Suomessa ja Iso-Britanniassa, tarkemmat paikat ovat esimerkiksi:

- Hotelli Hilton Birmingham Metropole, Boulevard Ravintola, Birmingham (Iso-Britannia): helmikuu - elokuu 2008

- Hotelli Kämp, Yume Ravintola, Helsinki, (Suomi): lokakuu - joulukuu 2009

Vastaanottovirkailija

Hotelli Peninsula, Mei Jiang Ravintola, Bangkok (Thaimaa)
3/2005 - 4/2006
"
Tervehdin asiakkaita; hoidin varauksia, päiväkirjan ja myyntitietoja sekä tarjoilin ruokia tarvittaessa Mei Jiang Ravintolassa. Tämä ravintola on osa Hotellia Peninsula.

Kokin avustaja ja tarjoilija

Oma pienperheravintola, Nakhon Pathom (Thailmaa)
1/1993 - 2/2005
"
Tämä oma ravintola on pienperheravintola. Huolehdin ruoan valmisteluja, ruoan tarjoilu ja astianpesua arkisin iltaisin ja viikonloppuisin.

Kielitaito

  • ThaiÄidinkieli
  • EnglantiErinomainen
  • SuomiTyydyttävä

Osaamisalueet

Asiakaspalvelutaidot Kommunikointi ja viestintätaidotOrganisointiYmpäristöjärjestelmän johtavan arviontiravintolan hygieniaosaaminenAnniskeluun liittyvää koulutusEA1-Ensiapu

Koulutus

Kauppatieteiden maisteri tutkinto, pääaine: yritysten ympäristöjohtaminen, sivuaine: ympäristötiede- ja- teknologia perusteet

Jyväskylän yliopisto kauppakorkeakoulu
9/2015 - 6/2017
Kaupallinen
Yliopisto

Matkailu - ja ravitsemisalan tutkinto, pääaine: hotelli- ravintola- ja- matkailu -alan liikkeenjohtaminen

HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu
8/2006 - 6/2010
Kaupallinen
Ammattikorkeakoulu

Linkit

LinkedIn
LinkedIn-tilillä on lisää tietoja minusta.

Sertifikaatit

Hygieniapassi
Työntekijä, joka työskentelee elintarvikehuoneistossa ja käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita tarvitsee hygieniapassin.

Ajokortti

B