Työkokemus

Osuuskunnan jäsen

Motive osk
10/2016 - 12/2017
"
Olen Motive -osuuskunnan jäsen. Hyvinvointialan osuuskuntamme toimii Tampereen ammattikorkeakoulun yrittäjyyden ja tiimioppimisen yksikössä, Proakatemialla. Tällä hetkellä myymme yrityksille tyky-päiviä ja sen lisäksi vaihtelevasti muuta tarjontaa eri ikäryhmille.

Elokuvateatterin työntekijä

TMB Cinema Oy: Valkeakosken Kino-Sampo
4/2013 - 11/2017
"
Olen työskennellyt yli neljä vuotta elokuvateatterin työntekijänä kotipaikkakunnallani Valkeakoskella. Aloitin työt elokuvateatterilla lukion viimeisenä vuonna ja siitä lähtien olen tarjonnut paikallisille asiakaspalvelua isolla A:lla.

Tällä hetkellä olen työpaikkamme kokenein työntekijä. Tunnen työni ja sen vaatimukset erittäin hyvin. Osaan soveltaa oppimaani ja laajaa kokemustani päivittäin monipuolisesti. Olen ammattilainen asiakaspalvelijana enkä pelkää kohdata haastavia tilanteita. Minulle on kehittämisnäkökulma kaikkeen työpaikalla tapahtuvaan.

Työtehtäväni:

-Asiakaspalvelu
-Elokuvaprojektorin käyttäminen
-Siivoaminen
-Popcornien tekeminen
-Hyllyttäminen
-Työvuorojen suunnittelu ja uusien työntekijöiden perehdyttäminen (alkaen 2015)

Markkinointitiimin päällikkö

Motive osk
1/2017 - 8/2017

Kasvatusavustaja

Valkeakosken kaupunki
9/2013 - 7/2014
"
Suoritin siviilipalvelukseni vuosina 2013 ja 2014 Valkeakoskella eräässä peruskoulussa. Työtehtäväni olivat vastaavat kuin muillakin koulunkäyntiavustajilla, mutta en ollut yhtä vastuullisissa tehtävissä. Opin paljon erityislasten kanssa työskentelystä (esimerkiksi ADHD). Työkokemukseni siviilipalveluksen aikana auttoi minua päättämään, että haluan työskennellä sosiaalialan kentällä. Hain opiskelemaan sosionomikoulutukseen Tamkiin ja pääsin sisään.

Kielitaito

  • SuomiÄidinkieli
  • EnglantiHyvä
  • RuotsiTyydyttävä

Osaamisalueet

OhjaaminenOrganisointiOman työn kehittäminenAsiakaspalveluAsiakaspalvelutaidot Asiakaslähtöinen ajatteluAsiakaspalvelun kehittäminenFasilitointi ja koulutusten pitäminenSosiaaliset taidotDigitaalinen markkinointi

Koulutus

Sosionomi (AMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu - Proakatemia
8/2016 -
Terveys- ja sosiaaliala
Ammattikorkeakoulu
"
Hain toisen vuoden sosionomiopintojen jälkeen Proakatemialle, joka on Tamkin yrittäjyyden- ja tiimijohtamisen yksikkö. Proakatemialla opiskellaan opiskelijoiden perustamissa osuuskunnissa. Olemme itse vastuussa osuuskunnan toiminnasta. Opiskelu tapahtuu käytännön projekteja tehden ja osuuskuntaa pyörittäen. Viikottaiset pajat yhdessä tiimiläisten kanssa mahdollistavat tehokkaasti opitun jakamisen ja soveltamisen yhdessä muiden kanssa.

Sosionomi (AMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu
8/2014 -
Terveys- ja sosiaaliala
Ammattikorkeakoulu

ylioppilastutkinto

Valkeakosken Tietotien lukio
8/2010 - 5/2013
Lukio

Linkit

LinkedIn-profiilini
Linkki vie LinkedIn-profiilisivulleni.
Motive -osuuskunnan nettisivut
Linkki vie Motive -osuuskunnan nettisivuille
Ammatillisia esseitäni kootusti
Linkki vie Proakatemian esseepankkiin julkaisemiini teksteihin.

Video

Yhteystiedot