Työkokemus

Supply Chain Specialist

Finlayson Oy
3/2021 - 4/2021
"
Tein tuotantotilauksia ja niihin liittyviä kotiinkutsuja sekä käsittelin ostolaskuja. Hoidin operatiivista toimittajayhteistyötä sekä tein yhteistyötä muiden sisäisten sidosryhmien kanssa, mm. erilaiset myynnin ja markkinoinnin kyselyt. Hoidin varaston ylläpitotehtäviä, esim. inventointi- ja tarkistuspyynnöt.

Operatiivinen ostaja

Eurofasteners Oy
9/2020 - 11/2020
"
Toimin operatiivisena ostajana laajan tuoteportfolion parissa tehden aktiivista yhteistyötä toimittajien kanssa. Vastasin toimitusvalvonnasta ja nimikehallinnasta sekä toimin myynnin tukitehtävissä.

Business Coordinator

Oy Colly Company Ab
3/2017 - 3/2018
"
Vastasin koko toimitusketjun hallinnasta päämieheltä asiakkaille saakka. Tein ostotilaukset, seurasin toimituksia ja varmistin oikea-aikaiset toimitukset asiakkaille. Olin aktiivisesti yhteydessä toimittajiin sekä asiakkaisiin seuraten luvattuja toimitusaikoja. Vastasin myös tuoterekisterin sekä ostohintojen ylläpidosta.

Ostaja/ICT-asiantuntija

Oy Colly Company Ab
2/2016 - 2/2017
"
Hoidin osastooni liittyvät ostot sekä vastasin yrityksen ICT-toiminnoista (uusien tietokoneiden asennukset, ohjelmistoasennukset, yleinen ICT-tuki).

ICT-asiantuntija

Oy Colly Company Ab
2/1998 - 1/2016
"
Rakensin yritykselle sisäisen tietoverkon sekä hankin ja asensin kaikille työasemat ja ohjelmistot. Vastasin kaikesta ICT-asioihin liittyvästä (asennukset, ylläpito, käyttäjätuki).

Sisämyyjä/ostaja

Oy Colly Company Ab
5/1984 - 1/1998
"
Toimin sisämyynnin tehtävissä, sekä hoidin osastoni ostot. Tein tarjouksia ja tilauksia ja olin aktiivisesti yhteyksissä asiakkaisiin. Aktiivinen myyntityö oli iso osa toimenkuvaani.

Kielitaito

  • SuomiÄidinkieli
  • EnglantiErinomainen
  • RuotsiTyydyttävä

Osaamisalueet

OstajahankintaToimitusketjun hallintaMyynnin tuki

Koulutus

Ylioppilasmerkonomi / laskentatoimen linja

Malmin kauppaoppilaitos
8/1984 - 5/1987
Kaupallinen
Ammattikoulu tai opisto

Linkit

LinkedIn profiili
Linkki LinkedIn profiiliini

Ajokortti

B