Työkokemus

Talousjohtaja/Hallituksen Puheenjohtaja

Honeywell
6/2004 -
"
Progressivisesti edennyt eri taloushallinnon tehtävissä. Osaamisalueet ovat taloushallinnon johtaminen ja ohjaus, taloussuunnittelu, rahoitus ja sijoitustoiminnan johtaminen, sisäisen ja ulkoisen tarkastuksen sekä it- järjestelmien ja riskihallinan johtaminen. Kyky johtaa ja kehittää organisaatiota hyvän esimies ja vuorovaikutustaidon kanssa. Englanninkieli on minulle myös äidinkieli. Hallitustyöskently on ollut myös osana työtehtäviäni.

Controller ja Henkilöstöjohtaja

Moilas Oy
1/2003 - 5/2004
"
Taloushallinnon eri tehtävät. Raportointistruktuurin kehittäminen ja yhtenäistäminen, talouden suunnittelu-, budjetointi- sekä ennusteprosessien suunnittelu ja toteutus. Kuukausitilinpäätösten laadinta ja analysointi. Eri kehitys- hankkeiden toteutus ja rahoitukseen liittyvät toimeksiannot osana kassavirtaennustetta. Vastuualuisiin kuului myös henkilöstöhallinta.

CFO

Eltete
1/2001 - 12/2002
"
Taloushallinnon eri tehtävät. Raportointistruktuurin kehittäminen ja yhtenäistäminen, talouden suunnittelu-, budjetointi- sekä ennusteprosessien suunnittelu ja toteutus. Kuukausitilinpäätösten laadinta ja analysointi. Eri kehitys- hankkeiden toteutus ja rahoitukseen liittyvät toimeksiannot osana kassavirtaennustetta. Konsernitilinpäätöksen laadinta

Business analyst

Honeywell
1/1997 - 12/2000
"
Liiketoiminnan analysointi. Taloushallinnon eri tehtävät. Talouden suunnittelu-, budjetointi- sekä ennusteprosessien suunnittelu ja toteutus. Kuukausitilinpäätösten laadinta ja analysointi. Eri kehitys- hankkeiden toteutus ja rahoitukseen liittyvät toimeksiannot asiakas- projektimyynnin edistämiseksi. Projektimyynnin logistiikan suunnittelu.

Financial Analyst

Guaranty Bank (Yhdysvalloissa)
1/1996 - 12/1996
"
Tilinpäätöstietojen analysointi yritysluotonanto päätöksiin. Erilaisten ennustemallien kuten kassavirta, IRR, NPV ja regressioanalyysien kehittely. Vakuutena olevien saatavien ja varastojen analysointi sekä yritysasiakkaiden auditointi.

Credit Analysis

Intelligent Electronics (Yhdysvalloissa)
1/1995 - 12/1995
"
Yritysten tilinpäätöstietojen analysointi luotonantopäätöksiin. Asiakkaiden luottorajan riskiarvion määrittely. Kokonais luottosalkun riskiarvon analysointi ja määrittely.

Vanhempi Finanssitutkija (Yhdysvalloissa)

Standard and Poor's
1/1990 - 12/1994
"
Taloustiedon kerääminen ulkomaalaisten yritysten tilinpäätösraporteista yrityksen kehittämään tietokantaan. Nuorempien tiedonkeruun laadun tarkastus ja neuvonta.

Kielitaito

  • EnglantiÄidinkieli

Osaamisalueet

HallitustyöskentelyYritysrahoitusTaloushallinto ja suunnitteluTalousjärjestelmätJohtoryhmätyöskentely

Koulutus

Master in Finance ja MBA tuplatutkinto

University of Colorado
1/1991 - 5/1996
Kaupallinen
Yliopisto

Batchelor in Finance

University of Central Florida
1/1986 - 12/1989
Kaupallinen
Yliopisto

Linkit

Linkedin
LinkedIn profiili