Työkokemus

Freelancer

Talokuiskaaja
1/1993 -
"
Jos minusta kerrottaisiin Wikipediassa, se menisi näin:

Janne liukkonen,
syntynyt 29.3.1977

URA:

Luonut uraansa erilaisissa rakennusalan tehtävissä. 1993 alkaen. Ensin lautapoikana, myöhemmin freelancerina ja yrittäjänä. Alkuvuosien työmaat oli pääsääntöisesti uudisrakennuksia.

Koko työhistoriansa ajan Liukkonen on omaksunut nopean oppimisen ja tiedon hankkimisen osa-alueet, sekä nopeat ongelmien ratkaisut työkohteissa.

Tämän suurta yleisöä palvelevan, mutta tähän päivään julkisuudelta piilossa pysytelleen ammattilaisen
uran parhaimistoon kuuluu työt lavastepuuseppänä ja lavastetakentajana useisiin elokuviin ja kansainvälisestikin palkittuihin tv-mainoksiin vuosien 1999-2005 aikana. Yhtenä Suomen parhaista, hänen veljensä johtaman lavasterakentaja ryhmän ydin jäsenenä. (Parrot Fix Ky)

2005-2008 Liukkonen hankki kokemusta linjasaneerauksista ja huoneistoremonteista eri työnantajilla. Myös sähkötöiden ja perinnerakentamisen taidot karttuivat näinä vuosina.

Päätoimisena yrittäjänä vuosina 2008-2014, joka piti sisällään isoja, vaativia urakoita suunnitteluineen ja pienempiä messu ja elokuvalavastetöitä.

Tapaturman ja Suomen talouden taantuman vuoksi yritystoiminta lopulta kariutui ja vaihtui takaisin freelancer pohjaiseksi keikkatyöksi.

2014 Liukkonen ryhtyi opiskelemaan markkinointia ja etsimään uudenlaisia lähestymistapoja rakennusalaa tarvitseviin asiakkaisiin. Tuloksena opaskirjasia mm. sisäilman parannukseen ja vedeneristämiseen.
Useita mainoskirjeitä ja blogiartikkeleita tilauksesta eri tilaajille. Työsuhteessa hän oli Janne Katajasta ja Aku Hirviniemestä tunnetussa tuotantoyhtiö HihHihHii Oy:ssä.

2015 loppuvuodesta Liukkonen tutustui Kiinteistökuningattarena tunnettuun Kaisa Liskiin. Liukkonen onnistui vakuuttamaan Liskin ammattitaidollaan, rakennusalan tiedoillaan sekä asiakaspalvelullaan.
Keikkatyöt vaihtui työsuhteeseen Kaisa Liski Lkv:n kanssa elokuussa 2016.
Työt sisälsi perinteisten remonttien ja lavasteiden ohella rakennusalan asiantuntija tehtäviä sekä muita kiinteistönvälitystä tukevia toimia.

Paikkakunnan vaihdoksen myötä Liukkonen vaihtoi vakituisen työsuhteen jälleen freelancer keikkatyöhön marraskuussa 2017 ja otti markkinointi nimekseen "Talokuiskaaja".

Liukkosen mottoja on "Maailma muuttuu ja minä haluan olla mukana" ja "Ihminen ei ole koskaan valmis".

HARRASTUKSET

Erilaiset soittimet ja studio akustiikan suunnittelu. Koirat.

Osaamisalueet

KorjausrakentaminenLavasterakenteetAsiakassuhteiden hoitoRakennusmääräysten tulkintaPerinnerakenteetUudisrakennus

Linkit

Linkedin
Löydät minut myös Linkedin:stä.
Elonet
Osa elokuvista, joita olen ollut tekemässä...
Rakennusten Rakettitiedettä
Kurkkaa. Jos tykkäät niin peukku ei kulu käyttämisestä. Tietoa rakentamisen hienouksista... XD

Sertifikaatit

Vedeneristys
Ardex Oy:n koulutus.
SFS 6002-Sähkötyöturvallisuus
Suomen Turvallisuusasiantuntijat koulutus
Työturvallisuuskortti
Tuttujuttu...