Työkokemus

Operatiivinen suunnittelija

Fazer Food Services Oy
11/2016 -
"
Operatiivinen suunnittelijan rooli on tukea ravintolapäälliköitä ja asiakkuuspäälliköitä laatu-, talous-, hr-, myynti- ja markkinointitehtävissä.
Myös olla koko talon kehittämis hankkeissa mukana asiantuntijana.

Ryhmäpäällikkö

Fazer Food Services Oy
5/2015 - 10/2016
"
Ravintola ryhmästä vastaaminen (11-15 ravintolaa). Toimiminen lähimpänä esimiehenä ravintolapäälliköille ja ravintolaesimiehille. Asiakkuuden hoito sopimusasiakkaiden kanssa ja yhteistyön kehittäminen (7-9 asiakkuutta). Talouden ymmärtäminen oman alueen ravintoloista. Henkilöstön kehittäminen, suunnittelu ja organisointi.

Lisäksi: Uusien ravintoloiden avauksen suunnittelussa ja toteutuksessa ollut mukana. Ravintoloiden avaus- ja lopetusprosessit.
Seniori puolen/hoivan talon sisäiset kehittämishankkeet.

Palvelupäällikkö

Fazer Food Services Oy
4/2014 - 4/2015
"
Ravintola ryhmästä vastaaminen (11-15 ravintolaa). Toimiminen lähimpänä esimiehenä ravintolapäälliköille ja ravintolaesimiehille. Asiakkuuden hoito sopimusasiakkaiden kanssa ja yhteistyön kehittäminen (7-9 asiakkuutta). Talouden ymmärtäminen oman alueen ravintoloista. Henkilöstön kehittäminen, suunnittelu ja organisointi. Siivouskohteiden johtaminen.

Lisäksi: Uusien ravintoloiden avauksen suunnittelussa ja toteutuksessa ollut mukana. Ravintoloiden avaus- ja lopetusprosessit.
Seniori puolen/hoivan kehittämisasiat.

Pelinhoitaja

Raha automaattiyhdistys, RAY
9/2013 - 4/2014
"
Pelinhoitajana vastasin vuorossani omasta BackJack pöydästä. Rahaliikenteen hoitaminen ohjeistuksen mukaan pelipöydästä, rahastus ja tilittäminen.
Asiakaspalvelu pelipöydässä, asiakkaiden viihtyvyyden turvaaminen, ja RAY:n pelin sääntöjen noudattaminen.

Päätyön ohella tehtyä keikkatyötä.

Palvelupäällikkö

Blue Service Partners Oy
2/2011 - 3/2014
"
Ravintola ryhmästä vastaaminen (11-15 ravintolaa). Toimiminen lähimpänä esimiehenä ravintolapäälliköille ja ravintolaesimiehille. Asiakkuuden hoito sopimusasiakkaiden kanssa ja yhteistyön kehittäminen (7-9 asiakkuutta). Talouden ymmärtäminen oman alueen ravintoloista. Henkilöstön kehittäminen, suunnittelu ja organisointi. Siivouskohteiden johtaminen.

Lisäksi: Uusien ravintoloiden avauksen suunnittelussa ja toteutuksessa ollut mukana. Ravintoloiden avaus- ja lopetusprosessit.
Seniori puolen/hoivan kehittämisasiat.

Tarjoilija

Suomen Hopealinja Oy
11/2013 - 12/2013
"
Pikkujoulu sesonki apuna. Erilaiset pikkujoulutilaisuudet, salin kattaminen, buffeen hoitaminen, tarjoilijan perus tehtävät vuorossa. Itsenäinen tilaisuuden hoitaminen. Myyntityö, anniskelu.
Myös lautastarjoilut ja vatitarjoilut.

Päätyön ohella tehtyä keikkatyötä.

Kielitaito

  • SuomiÄidinkieli
  • EnglantiHyvä
  • RuotsiTyydyttävä

Koulutus

• Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma, Restonomi

Laurea- ammattikorkeakoulu
8/2007 - 5/2010
Muu koulutusala
Ammattikorkeakoulu
"
Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma, Restonomi, Laurea- ammattikorkeakoulu, opiskeluaika 3,5vuotta, 210opintopistettä. Aloitin 08/2007 ja valmistuin 05/2010 ennätysajassa ylimääräisillä pisteillä (221op/ 2v 8kk). Koulutuksen puolesta löytyy voimassa oleva anniskelupassi ja hygienipassi.

Hotelli ja ravintola-alan perustutkinto - kokki

Vantaan ammatillinen koulutuskeskus - Varia
8/2002 - 6/2005
Muu koulutusala
Ammattikoulu tai opisto
"
• Hotelli ja ravintola-alan perustutkinto, Vantaan ammatillinen koulutuskeskus - Varia, aloitin 08/2002, valmistuin 06/2005. Työnimike: kokki. Koulutuksen puolesta löytyy hygieniapassi.