Työkokemus

Vuoromestari

Jujo Thermal Oy
5/2019 - 8/2019
"
Työskentelin viime kesänä vuoromestarina Kauttuan paperitehtaalla Jujo Thermal Oy:ssä. Tehdas valmistaa korkealaatuista lämpöherkkää paperia Euroopan, USA:n ja Venäjän markkinoille. Vastuualueeseeni kuuluivat kaksi paperikonetta, kaksi päällystyskonetta, päällystyskeittämö ja jälkikäsittely mukaan lukien pituusleikkurit ja pakkaus, sekä molempien paperikoneiden yhteinen massaosasto.
Yhdessä vuorossa työntekijöitä oli yhteensä 21. Vuoromestarina vastasin sekä vuoroni henkilöstöjärjestelyistä että paperin laadusta ja tuotannon häiriöttömästä kulusta massaosastolta pakkaukseen yhdessä tuotannon henkilöstön kanssa. Toimenkuvaani kuului myös alihankkijoiden, yhteistyökumppaneiden, jätehuollon, voimalaitoksen, Pyhäjärvi-instituutin sekä tavarantoimittajien kanssa suoritettava yhteistyö. Esimiestehtävät ja tuotannon vastuualueet olivat mielenkiintoisia ja opettavaisia, ja vuoromestarin roolissa pystyin hahmottamaan tehtaan tuotannon prosesseja ja tukiprosesseja kokonaisvaltaisemmin. Tuotannon työnjohtajana työskentelimme yhdessä Kauttuan paperitehtaasta vastaavan kunnossapidon työnjohtajien sekä työntekijöiden kanssa huoltotöitä suunnitellessa ja toteutettaessa.

Prosessinhoitaja

Jujo Thermal Oy
5/2018 - 1/2019
"
Työskentelin prosessinhoitajana 3-vuorotyössä paperitehtaalla. Työskentelin tuotannossa pituusleikkurin hoitajana sekä päällystyskoneen prosessihoitajana. Päällystyskoneella vastasin lämpöherkän paperin päällystysprosessista ja paperin laadusta. Pituusleikkurilla olin vastuussa koneella tapahtuvasta prosessista ja laadusta.

Prosessityöntekijä

Jujo Thermal Oy
5/2017 - 12/2017
"
Työskentelin tuotannossa 3-vuorotyössä prosessihoitajana ja pakkaajana kahdella pituusleikkurilla. Suoritin tehtaan oman trukkikortin ja varastotyöskentely kuului osaksi työnkuvaani.

Elintarviketyöntekijä

HK Scan Finland Oy
6/2016 - 9/2016
"
Automaatio- ja prosessituotanto, työ oli 2-vuorotyötä, lähinnä tuotannon valvontaa ja koneiden käyttöä hygienisissa tiloissa. Suoritin keväällä 2015 hygieniapassin, joka on voimassa edelleen.

Elintarviketyöntekijä

HK Scan Finland Oy
4/2015 - 8/2015
"
Automaatio- ja prosessituotanto, työ oli 2-vuorotyötä, lähinnä tuotannon valvontaa ja koneiden käyttöä hygienisissa tiloissa. Suoritin keväällä 2015 hygieniapassin, joka on voimassa edelleen.

Prosessinhoitaja, pulpperinhoitaja

Jujo Thermal Oy, Kauttua
5/2013 - 8/2013
"
Työtehtäviini kuului tuotannon valvonta pituusleikkurilla sekä paperirullien käsittely ja pakkaus. Minut koulutettiin myös massaosastolle pulpperinhoitajaksi, sekä pakkaamoon. Suoritin tehtaan oman sähkötrukkikortin, ja sain kesän aikana runsaasti kokemusta trukilla ajosta ja tuhansien kilojen paperirullien käsittelystä. Työ oli 3-vuorotyötä.

Kielitaito

  • SuomiÄidinkieli
  • EnglantiErinomainen
  • RuotsiHyvä
  • SaksaTyydyttävä

Osaamisalueet

Microsoft OfficeInternet ja sähköpostiMicrosoft WindowsApple iOSMacOSTyöturvallisuuskorttiSähkötyöturvakorttiTulityökorttiLotus NotesOptiMillSympa HRSolidworks CAD -ohjelma

Koulutus

Luonnontieteiden kandidaatti (180op) + Filosofian maisteri (120op)

Turun yliopisto
8/2015 -
Elintarvikeala ja biotekniikka
Yliopisto
"
Opiskelin puolitoista vuotta biokemiaa Turun yliopistossa matemaattis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa biokemian ja kemian laitoksella. Pääaineenani luin biokemiaa ja sivuaineena kemiaa ja biotekniikkaa. Keskeytin opinnot kevällä 2017.

Tuotantotalouden insinööri

Turun Ammattikorkeakoulu
8/2019 -
Teknillinen
Ammattikorkeakoulu
"
Tutkinto-ohjelma: Tuotantotalouden insinööri
Pääaine: Production Management and LEAN
Sivuaine: Technical Sales Management

Sertifikaatit

Järjestyksenvalvojakortti
Suoritettu 2014
Hygieniapassi
Suoritettu 2015
Työturvallisuuskortti
Suoritettu keväällä 2020. Voimassa 2025 asti.
Sähkötyöturvallisuuskortti
Suoritettu keväällä 2020. Voimassa 2025 asti.
Tulityökortti
Suoritettu keväällä 2020. Voimassa 2025 asti.

Ajokortti

B