Työkokemus

ICT specialist

Primera Holidays Oy, Matkavekka & Lomamatkat
8/2013 -
"
Tehtäväni on hoitaa kaikkien ICT-järjestelmien saumaton toimivuus. Projektit osioon olen kerännyt päällisin puolin tärkeimmät saavutukseni. Omilla toimillani olen puolittanut koko ICT-budjetin, saavuttaen moninkertaisen hyödyn joustavien tehokkaiden ratkaisujen kanssa. Koko yrityksen kulttuuri onkin mahdollisuuksien kautta muuttunut ja työskentelystä on tullut tehokasta.

ICT konsultti / yrittäjä

HelmiTaito Oy
4/2002 - 8/2013
"
Yritys toteutti ICT ratkaisuja PK sektorille. Kohderyhmämme olivat telemarkkinointiala, tilitoimistot ja lentorahdin huolinta yritykset.
Suurin tuote oli asiakkaalle valmistettu soittojärjestelmä, joka oli käytössä yli 400:lla myyntipisteellä. Mainittavimpana toteutimme määrittely-, osatoteutus- ja käyttöönottoprojektin ERP/CRM järjestelmästä, joka huolehti täysvaltaisesti päämiehemme (600 työntekijää) liiketoimintaprosessin. Järjestelmä oli integroitu Suomen suurimpien kustantajien sähköisiin järjestelmiin.
Tilitoimistojen sovelluksia oli ylläpidossa / tuen piirissä eri järjestelmiä aina 1970-luvun lopulta aina tuon ajan uusimpiin järjestelmiin.
Suurimpana palveluna tarjosimme työasematukea yli 500:lle työasemalle. Ympäristöt olivat pääosin minun toteuttamiani ja pystyin helposti tarjoamaan välittömän etätuen sekä lähituen kolmen hengen tiimini voimin. Jotta tämä oli mahdollista, olimme toteuttaneet erittäin tarkasti asiakkaamme tarpeiden määrittelyt ja dokumentaatiot.

Project Co-ordinator

Promentor Solutions Oy
6/1999 - 3/2002
"
Päätehtäväni oli aluksi koko yrityksen IT tuotteiden ylläpidon, sekä valmistamiemme tuotteiden asennukset koulutussaleihin ja asiakkaille. Toimin myös HelpDeskinä tuotteillemme, jotka olivat saaneet Suomen Avain merkin. Nopeasti ymmärrystäni sovelluskehitykseen hyödynnettiin ja toimin projektipäällikkönä uusien kieltenopiskelukurssien digitalisoinnissa yrityksen tuotteeseen. Loppuvaiheessa tein myös tuotteisiimme liittyvää käyttökoulutusta asiakasryhmille.

IT konsultti

Cap Gemini
5/1998 - 5/1999
"
Työskentelin asiakkaamme SOK:n pääkonttorin Ässäkeskuksen tiloissa. Vastuualueena oli tulostimien ylläpito ja työasematuki Maan Auto Oy Herttoniemi sekä Inex partnersin Kilon logistiikkakeskus. Mainittavimpana toteutuksena oli Inex Partnersin SAP R3 käyttöönotto, jossa toimin ”nokkamiehenä” loppukäyttäjien käyttöönotossa Kilon logistiikkakeskukselle.

Useita

Oy Stockmann Ab
8/1990 - 3/1998

Osaamisalueet

MicrosoftOffice 365UMLDigilatisointiKollaboraatio työkalut