Työkokemus

Erityisasiantuntija

Maa- ja metsätalousministeriö
11/2013 -
"
Tehtäviini kuului vastaaminen taimiaineistolainsäädännöstä ja puutarhakasvien kasvinterveyteen liittyvistä tehtävistä, kasvintuotannon tutkimuskoordinaatio eläin- ja kasvinterveyden yksikössä, maatalous-elintarvikeketjun virallista valvontaa koskevan asetuksen uudistamisen koordinaatio sekä ruokaosaston vieraslajiasioien koordinaatio.

Työ oli paljon sidosryhmäyhteistyötä, tutkimusrahoituksen ja lainsäädännön valmistelua. Vaikutin pääasiassa kotimaan ja EU-asioihin (komissio ja neuvosto) sekä toimin Suomessa yhteyshenkilönä kansainväliselle kasvinterveyden tutkimusrahoittajien Euphresco-verkostolle.

Postdoc

Sveriges lantbruksuniversitet
6/2017 -
"
Toimin tällä hetkellä postdoc-tutkijana Ruotsin maatalousyliopistossa Uppsalassa. Työni koskee kasvinsuojelussa käytettävien mikrobiologisten torjuntaeliöiden perustutkimusta. Tavoitteena on edistää mikrobiologisten torjunta-aineiden tuotteistamista.

Tohtorikoulutettava, tutkimusavustaja

Helsingin yliopisto
4/2007 - 10/2013
"
Tutkin perunan tyvimätää ja työ oli pääasiassa funktionaalista genomiikkaa.

Väitöskirjani käsitteli tyvimätää aiheuttavien bakteerien virulenssitekijöitä (Virulence of Soft-Rot Enterobacteria Affecting Potato). Väitöskirja kuuluu kasvipatologian alaan.

Tohtorikoulutettavana opetin laboratoriokursseilla, pidin luentoja ja ohjasin maisterintutkielmia sekä opintojen loppuvaiheessa toisia jatko-opiskelijoita.

Tutkimustyössä olennaista olivat kotimaisten ja kansainvälisten yhteistyöverkostojen rakentaminen ja ylläpito sekä tieteiden välinen yhteistyö ja projektihallinta sekä tieteellinen julkaisutoiminta.

Ennen tohtorikoulutettavan paikkaa työskentelin tutkimusavustajana noin kaksi vuotta.

Vastaanottohenkilö/vartija

G4S
1/2001 - 10/2006
"
Työskentelin vartijana ja vastaanottohenkilönä useiden kansainvälisten yritysten aulassa tai vaihteessa opiskeluaikanani. Tehtäviin kuului mm. kulunvalvontaa, neuvotteluhuonevarausten hallintaa, vaihteen hoitoa sekä uusien kollegojen perehdyttämistä tehtäviin.

Linkit

LinkedIn
LinkedIn-profiilini
ResearchGate
Profiilini tutkijoiden yhteisöpalvelussa
TUHAT
Profiilini Helsingin yliopiston TUHAT-tutkimustietojärjestelmässä
Harrastusblogi
Happy Welsh Terrier Ami | Agilitytreeniä ja terrierielämää
Euphresco-verkosto
Toimin MMM:ssä Euphresco-verkoston yhteyshenkilönä Suomessa 2013-2017. Euphresco-ohjelman keskuskoordinaatio on Euroopan ja Välimeren alueen kasvinsuojelujärjestö EPPO:ssa.
HELDA
Väitöskirjani Helsingin yliopiston HELDA-tietokannassa.
Walesinterrierikerho
Olen kerhon sihteeri ja vastaan nettisivujen ylläpidosta. Uudistin sivut WordPress-alustalle 08/2016.
ORCID
Julkaisuluettelo ORCID-tietokannassa
Artikkeli SLU:n sivuilla (new postdoc)
Populaarikirjoitus tehtävistäni aloittaessani SLU:ssa